İZMİR TIRAZLI DA 70 DÖNÜM ARSA (BAĞ BAHÇE) EFEMÇUKURU

İZMİR TIRAZLI DA 70 DÖNÜM ARSA (BAĞ BAHÇE) EFEMÇUKURU

Ege » İzmir » Karabağlar
990.000₺
  • 990.000₺
    Ege » İzmir » Karabağlar
İZMİR TIRAZLI DA 70 DÖNÜM ARSA (BAĞ BAHÇE) EFEMÇUKURU
 
İZMİR TIRAZLI DA 70 DÖNÜM ARSA (BAĞ BAHÇE) EFEMÇUKURU İZMİR TIRAZLI DA 70 DÖNÜM ARSA (BAĞ BAHÇE) EFEMÇUKURU İZMİR TIRAZLI DA 70 DÖNÜM ARSA (BAĞ BAHÇE) EFEMÇUKURU İZMİR TIRAZLI DA 70 DÖNÜM ARSA (BAĞ BAHÇE) EFEMÇUKURU İZMİR TIRAZLI DA 70 DÖNÜM ARSA (BAĞ BAHÇE) EFEMÇUKURU İZMİR TIRAZLI DA 70 DÖNÜM ARSA (BAĞ BAHÇE) EFEMÇUKURU
Arsamız İzmir Tırazlı köyü, Kurukesi ve Haritası içinde bulunan; Tekke mevkii ve Kestane Deresi üstündeki Mehmet Kocaoğlu diye anılan arazidir. Üzüm bağı için çok elverişli olan arsada ilaveten doğal kaynak suyu (üç ayrı yerden çıkmaktadır.) ceviz ağaçları, selvi kavakları, erik, ayva, armut ve elma ağaçları mevcuttur. Arsamız normalde 250 dönüm. Topu Kadostro geçtikten sonra 70 dönümü kalmıştır. İçinde üzüm bağı vardı ama bakılamadığından şuan verimsiz. Balçova barajı nedeniyle imarı yok. Arsa zilyedliği fiilen alıcılara devredilerek yapılacak. NOT: Google Eart den incelemek isteyene Enlem: 38°19'26.33"K Boylam: 27° 0'43.10"E Arsamızdan Körfez ve Mavi Şehir görülebiliyor. PAZARLIK PAYI VARDIR.
  • #3207592
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.