İZMİR KARABAĞLAR BARIŞ MAHALLESİNDE SATILIK KÖŞE ARSA

İZMİR KARABAĞLAR BARIŞ MAHALLESİNDE SATILIK KÖŞE ARSA

Ege » İzmir » Karabağlar
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » İzmir » Karabağlar
İZMİR KARABAĞLAR BARIŞ MAHALLESİNDE SATILIK KÖŞE ARSA
 
İZMİR KARABAĞLAR BARIŞ MAHALLESİNDE SATILIK KÖŞE ARSA İZMİR KARABAĞLAR BARIŞ MAHALLESİNDE SATILIK KÖŞE ARSA İZMİR KARABAĞLAR BARIŞ MAHALLESİNDE SATILIK KÖŞE ARSA İZMİR KARABAĞLAR BARIŞ MAHALLESİNDE SATILIK KÖŞE ARSA İZMİR KARABAĞLAR BARIŞ MAHALLESİNDE SATILIK KÖŞE ARSA İZMİR KARABAĞLAR BARIŞ MAHALLESİNDE SATILIK KÖŞE ARSA
İZMİR KARABAĞLAR BARIŞ MAHALLESİNDE SATILIK KÖŞE ARSA İlan Açıklaması: Merhabalar. İlanda gördüğünüz Arsa, yeni yapılan Karabağlar / Hatay yolu üzeri, Eserkent'en yukarıya doğru, yuvarlak trafik dairesinden Zeyrek Petrol güzerğahı olup, hemen sol tarafta, otobüs durağından sonra yukarıya doğru çıkan ilk yoldan 2. nci Parsel konumundadır. Veya Zerek Petrolden aşağı Eserkent'e dogru, yuvarlak trafik dairesine gelmeden 100 metre önce, sağdan yukarı çıkan yol. Resimleri takip ederseniz rahatlıkla bulacaksınız. Arsamızın şu an durumu ile ilgili size verebileceğim bilgiler şunlar. Buralarını Belediye tekrar düzenleme yapıp, bir kaç tane arsaları birleştirip 8 Kat üzerinden İmarları düşünüldüğü için, şimdilik geçici olarak 2 Kat imar ve birde Kot'tan alarak, Belediyeye dilekçe vererek 3 kat Ev yapabilirsiniz, fakat ileride buranın yıkımı söz konusu olabilir. Ama hayır benim biraz Vaktim var, ben beklerim derseniz, en doğrusu olmuş olur ve ilerisi için çok güzel bir yatırım olur. NOT: Sizlerden ricam Arsanın tüm bilgileri İlanımda mevcut, bu bilgilerle birlikte Belediyeden kendinizde iyice araştırın ve daha sonra kararınızı verdikten sonra arayın görüşelim, elimizden gelen yardımı Sizinle paylaşalım. Arsa Bilgileri: İnşaat Nizamı: Bitişik, Pafta: 21M1D, Ada: 33815, Parsel: 85. Yüz Ölçümü: 109, 82 m2. E-İmar dan Örnek alabilirsiniz. Arsa Adresi:Sokak No: 18 Barış Mahallesi Karabağlar/İzmir. Fiyatta Pazarlık payı vardır, hayırlı olsun. Saygılarımla Hakan Arslan.
  • #3956575
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.