İŞ KURMAK İSTEYENLER

İŞ KURMAK İSTEYENLER

Akdeniz » Adana » Seyhan
Görüşülür
  • Görüşülür
    Akdeniz » Adana » Seyhan
İŞ KURMAK İSTEYENLER
 
İŞ KURMAK İSTEYENLER İŞ KURMAK İSTEYENLER İŞ KURMAK İSTEYENLER İŞ KURMAK İSTEYENLER İŞ KURMAK İSTEYENLER İŞ KURMAK İSTEYENLER
Üretimini yapmakta olduğumuz , KAZANÇ oranı yüksek, mucizevi verim aldıran zmaks marka organik ŞELATLI gübrelerin Türkiye Genelinde Bölge Bayilikleri ile ilgili yüzdelik + kar oranı ile çalıştırılmak üzere bay ve bayan girişimci Pazarlamacılar , Ziraat Mühendisler-Teknikerler aranmaktadır . NOT : Bu sistemde Maaş yoktur, kendi işini kurma ve bunun ötesinde kazanç oranı yüksek olmasından dolayı bölge bayiliğini kazanma olanağı vardır. Bu nedenle maaş beklentisi olanların müracaat etmemeleri ve başvuracakların yukarıdaki belirtilen şartı okumaları rica olunur. Kendi bölgelerinde , gelecekte planlaması olan ve yüksek kazanç beklentisi olan çalışacak adaylara kendi işlerini kurmaları adına bir imkan sunuyoruz. Tercihen Üniversite yada Yüksekokul mezunu, Pazarlama yeteneğine sahip, İkna kabiliyeti ve iletişim becerileri yüksek, B sınıfı ehliyet sahibi ve aktif araç kullanabilen, (Araçlı olanlar tercih edilecektir) Diksiyonu düzgün, Güler yüzlü, girişken , hitabetine dikkat eden ve dış görünüşüne önem veren, Firmamızı tanıtabilecek, ürün ve müşteri ilişkileri koordinasyonuna sağlayabilecek, Bölgesine hakim olan Takip yeteneği güçlü, alışılacak adaylara bilgi ve tecrübelerimizi aktarma yoluyla , kendini geliştirmek, ürünümüzün pazarda yerini almasını sağlamak üzere gerekli eğitimler tarafımızdan verilecektir. Ayrıca tarafımızdan adayla belirlenen siparişler üzerine anlaşılmasına müteakip aracına ve adaya katkıda bulunmak üzere desteklerimiz olacaktır. Tüm Türkiye genelinde bayilere ve üreticiye satış yapmak üzere bay ve bayan girişimci, plasiyerler , pazarlamacılar ve ziraat mühendisleri aranmaktadır.
  • #4054296
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.