İŞ DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE DEVREN SATILIK

İŞ DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE DEVREN SATILIK

Marmara » Bursa » İznik
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Bursa » İznik
İŞ DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE DEVREN SATILIK
 
İŞ DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE DEVREN SATILIK İŞ DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE DEVREN SATILIK İŞ DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE DEVREN SATILIK İŞ DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE DEVREN SATILIK İŞ DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE DEVREN SATILIK İŞ DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE DEVREN SATILIK
İş değişikliği nedeniyle resimlerde görülen ürünler devren satılıktır catı profilleri demirleri arac yağları ve aksesuarları her çeşit araç bakım ürünleri mevcuttur... Sıcak soğuk 200 barlık rotojet turbo 5320 sc maki na--Çift motorlu roto tempo ve çift motorlu ıslak kuru süpürge makinası-- Omax köpük püskürme makinası 90 lık-- Tur makinası -- Gres makinası-- 200 Lük Komrosör çift kafalı gürkop marka ve hidrafor .. Her arabanın filtreleri Mazot, Hava, Yağ Castrol, Mobil, Bp, Petrol ofisi , Valvolin, Opet yağlarımız mevcuttur.. Araç aksesuarları Jant kapakları paspas silecek Koltuk kılıfları direksiyon kılıfları vs... ürünler istenildiği taktirde tek olarakta satılırr İrtibat tel: Faruk öner..
  • #3246246
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.