*-*İMARA SINIR DENİZ MANZRALI 3000 M2 ZEYTİNLİK.

*-*İMARA SINIR DENİZ MANZRALI 3000 M2 ZEYTİNLİK.

Marmara » Balıkesir » Burhaniye
52.500₺
  • 52.500₺
    Marmara » Balıkesir » Burhaniye
*-*İMARA SINIR DENİZ MANZRALI 3000 M2 ZEYTİNLİK.
 
*-*İMARA SINIR DENİZ MANZRALI 3000 M2 ZEYTİNLİK. *-*İMARA SINIR DENİZ MANZRALI 3000 M2 ZEYTİNLİK. *-*İMARA SINIR DENİZ MANZRALI 3000 M2 ZEYTİNLİK.
Burhaniye pelitköy üstü imara sınır konumda yapılaşmaya sınır konumda komple manzaralı satılık 3000 m2 zeytinlik.Daha büyük yer isteyenler için 8000 mmm2 daha yerimiz mevcut olup.Burhaniye girişi evi elektiği yolu suyu mevcut içinde her tür meyve ağacının bulunduğu yola cepeli konumda ister yatırımlık ister oturum amaçlı fevkalede güzel bir bahçemizde daha mevcuttur şehrin sitresinden uzak kafa dinlemek için bulunmaz bir fırsat.. Not:Aynı bölge farklı konum her bütçeye uygun ister imarlı , ister imara sınır , ister zeytinlik veya otobana cepeli arazi vasfında yatırım veya kullanım amaçlı yarlerimiz mevcut olup siz değerli müşterilerimizin bilgisine sunmaktayız..Detaylı bilgi ve alternatif iinden arayabilirsiniz.Ferit.
  • #1894583
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.