İKİTELLİ ORG. SAN. MUTFAK EŞYASI SANAYİ SİTESİNDE SAHİBİNDEN SATILIK 350M2İŞYERİ

İKİTELLİ ORG. SAN. MUTFAK EŞYASI SANAYİ SİTESİNDE SAHİBİNDEN SATILIK 350M2İŞYERİ

Marmara » İstanbul » İkitelli
450.000₺
  • 450.000₺
    Marmara » İstanbul » İkitelli
İKİTELLİ ORG. SAN. MUTFAK EŞYASI SANAYİ SİTESİNDE SAHİBİNDEN SATILIK 350M2İŞYERİ
 
İKİTELLİ ORG. SAN. MUTFAK EŞYASI SANAYİ SİTESİNDE SAHİBİNDEN SATILIK 350M2İŞYERİ İKİTELLİ ORG. SAN. MUTFAK EŞYASI SANAYİ SİTESİNDE SAHİBİNDEN SATILIK 350M2İŞYERİ İKİTELLİ ORG. SAN. MUTFAK EŞYASI SANAYİ SİTESİNDE SAHİBİNDEN SATILIK 350M2İŞYERİ İKİTELLİ ORG. SAN. MUTFAK EŞYASI SANAYİ SİTESİNDE SAHİBİNDEN SATILIK 350M2İŞYERİ İKİTELLİ ORG. SAN. MUTFAK EŞYASI SANAYİ SİTESİNDE SAHİBİNDEN SATILIK 350M2İŞYERİ İKİTELLİ ORG. SAN. MUTFAK EŞYASI SANAYİ SİTESİNDE SAHİBİNDEN SATILIK 350M2İŞYERİ
İkitelli organize sanayi bölgesinde S.S. İstanbul bilimum mutfak eşyası, küçük sanayi sitesi yapı kooperatifinde, 627 işyeri bulunan sitenin ana cadde üzerinde, ana giriş kapısının yakınında, Göçmen Konutlarına ve başakşehir 5. etap’a komşu, taban 75 m2 olmak üzere, 1 adet bodrum katı + 7m yüksekliğinde giriş katı, banyo, wc, duş, soyunma odası kullanımı için asma kat + 1 adet normal kat + 1 adet çatı katı olmak üzere toplam 4.5 kat (350m2) işyeri SATILIKTIR. Olimpiyat statına yakın kayabaşı mevkiinde her işyeri sahibine hiç ödemesiz anahtar teslimi daire hakkına da sahip olacaktır.İşyerinin 2011 temmuz itibariyle ödemesi bulunmamaktadır.Bilgi için lütfen arayınız.SATILIK BEDELİ: 4 katlı işyeri + anahtar teslimi daire:450.000 TL İRTİBAT:
  • #2301193
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.