İDDAA ANİMASYONLU RENKLİ IŞIKLI LED TABELA (DİKKAT ÇEKER)

İDDAA ANİMASYONLU RENKLİ IŞIKLI LED TABELA (DİKKAT ÇEKER)

Marmara » İstanbul » Beyoğlu
100₺
  • 100₺
    Marmara » İstanbul » Beyoğlu
İDDAA ANİMASYONLU RENKLİ IŞIKLI LED TABELA (DİKKAT ÇEKER)
 
İDDAA ANİMASYONLU RENKLİ IŞIKLI LED TABELA (DİKKAT ÇEKER) İDDAA ANİMASYONLU RENKLİ IŞIKLI LED TABELA (DİKKAT ÇEKER) İDDAA ANİMASYONLU RENKLİ IŞIKLI LED TABELA (DİKKAT ÇEKER) İDDAA ANİMASYONLU RENKLİ IŞIKLI LED TABELA (DİKKAT ÇEKER) İDDAA ANİMASYONLU RENKLİ IŞIKLI LED TABELA (DİKKAT ÇEKER)
İDDAA ANİMASYONLU RENKLİ IŞIKLI LED TABELA (tabeladaki led animasyonu izlemek için bize mail atın yada aşşağıdaki linki deneyin) http://www.sahibinden.com/ilan /alisveris-elektronik-isikli-tabela-kaya n-yazi-iddaa-animasyonlu-renkli-isikli-l ed-tabela/video/ Fotoğrafta görülen animasyonlu İddaa tabelası müşterimizin talebi doğrultusunda 80cm uzunluk 70cm genişlikte, çift yönlü, animasyonlu, dışmekana uygun yalıtımı yapılarak üretilmiştir. Tabela içinde LED lerin ve elektronik devrenin bağlı bulunduğu yüzey 3mm siyah pleksiglas olup, parlak, güzel görünümlü, sağlığa uygun ve alev almaz bir üründür. zerine iddaa logosu renklerinde folyo uygulanmıştır. Böylelikle tabela gündüz en aydınlık saatlerde bile oldukça canlı bir şekilde görülebilir olmaktadır. Tek yüze yaklaşık 700 adet, iki taraf için toplam 1400 adet 5mm geniş açılı Mantar LED kullanılarak hazırlanmıştır. Kullanılan LED ler Çin ve Taiwan menşei standart LED ler olup doğru çalıştırma koşullarında 50.000 saate kadar (günde 24 saat çalıştırılırsa yaklaşık 5 yıl) ömürleri olduğu öngörülmektedir. LED lerin doğru gerilim ve yalıtım koşullarında çalıştırılması ömürlerini etkileyen en önemli faktördür. Tabelada kullanılan animasyon devresi vasıtası ile gerçekleştirilen ışık hareketleri(animasyonlar) LED Tabelanın dikkat çekiciliğini ve akılda kalıcılığını kat be kat arttırmaktadır. LED Tabelada kulanılan kasa-çerçeve elemanları uygulama yeri şartlarına göre alüminyum yada paslanmaz çelik olabilmektedir. Tabela ve tabela ile birlikte verilen adaptör, kasa ve tüm bağlantı elemanları firmamız tarafından 1 yıl garanti altındadır. Bu çaşışma tek taraflı veya çift taraflı olarak istenilen ebatlara uygun tatbik edilebilir. htiyacınıza ve bütçenize uygun LED Tabela teklifimizi almak için yada konuyla ilgili somak isteğiniz her türlü sorunuz için bizenolu telefondan ve gmail.com altındaki bobmarled adresinden ulaşabilirsiniz. (bobmarled(@)gmail.com) ADRESİ PARANTEZLER OLMADAN YAZINIZ... Saygılarımızla, BOBMAR LED TEKNOLOJİLERİ Satış öncesi ve satış sonrası müşteri memnuniyeti tarafımızca esastır. *FOTOĞRAF. TABELA ANİMASYON HALİNDEYKEN FLAŞ İLE ÇEKİLMİŞTİR. ANİMASYONDA HARFLER, EL VE ÇERÇEVE SIRA İLE SONRADA BERABERCE YANIP SÖNEREK DİKKAT ÇEKİCİ VE HOŞ BİR GÖRÜNTÜ OLUŞTURMAKTADIR. TABELANIN IŞIK GÜCÜ FOTOĞRAFTA GÖRÜNENİN 10 KATI KADARDIR. *İlanda görülen fiyat her ürün için ebatlar, led sayısı ve diğer şartlara göre değişiklik göstereceğinden dikkate alınmamalıdır.
  • #2130428
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.