İDDA EDİYORUZ BU FİYATA BU DUKKAN KACMAZ

İDDA EDİYORUZ BU FİYATA BU DUKKAN KACMAZ

Marmara » İstanbul » Zeytinburnu
9.000₺
  • 9.000₺
    Marmara » İstanbul » Zeytinburnu
İDDA EDİYORUZ BU FİYATA BU DUKKAN KACMAZ
 
İDDA EDİYORUZ BU FİYATA BU DUKKAN KACMAZ İDDA EDİYORUZ BU FİYATA BU DUKKAN KACMAZ İDDA EDİYORUZ BU FİYATA BU DUKKAN KACMAZ İDDA EDİYORUZ BU FİYATA BU DUKKAN KACMAZ İDDA EDİYORUZ BU FİYATA BU DUKKAN KACMAZ İDDA EDİYORUZ BU FİYATA BU DUKKAN KACMAZ
Dukkanımızda 2 kat mevcuttur . 1. kat cd /dvd, elektronik esya cep aksesuarları satıs yapılmaktadır 2.kat bilgisayar , playstation, uydu tamiri yapa bileceginiz rahat bir ortam bulunmaktadır. müsteri potansiyeli .. 3 yıllık dukkan olmakla ..kayıtlı musterileri 246 üzerinde cadde üzeri ve pazar sokagı oldugun icin gün gectikce artmaktadır.. not: filmden ayrı mp3 ve video klip musterileri dukkan gelirine buyuk katkısı vardır .. şehir değişikliği nedeniyle dükkanımı satıyorum artıları çok olan bir dükkandır ve bu artılar sözde degildir gelip görebilirsiniz .yeni iş kurmak ve para kazanmak istiyenler için masrafsız bir dükkandır yeni girişimciler için bu çok önemlidir. işi bilenler içinde kelepir denecek bir dükkandır. 1.ve en önemli artısı dükkanın yeridir dükanımız zeytin burnu, nun en işlek caddesinin bir arka sokağındadır ve bulunduğumuz yerde yan tarafımızda işlek bir kahve öbür yanımızda kebab fasfood tarzı bir dükkan onunda yanında fatura ödeme merkezi ve 100 metre aşağısında ilk öğretim ve lise vardır.yani kısacası her saatte her zaman hareket olan bir yerdir. 2. artısı dükkanımız 2 katlıdır üst katı teknik servis olarak kullanmaktayız pc ve ps2 tamiri için kulanıyoruz sizde isterseniz bunu devam ettirebilirsiniz artı cep telefonu tamiri için kullanabilirsiniz . not: dukkanın kendine ait lavabosu bulunmaktadır. 3.pazar günleride önüne halk pazarı kurulmaktadır buda demek oluyorki zeytin burnunun başka diğer mahallelerinden de insanların buda çok büyük hareketlilik ve potansiyel anlamına geliyor. 4.dükkanımızdaki envarterler gelince 1. 212 adet faturalı orjinal dvd bize gelişi adeti 15 tl dir satışı 22 tl dir toplam deger 3180 tl dir. 2. 450 adet faturalı orjinal jelatininde vcd filim satışı 9 tl olup bize gelişi 7, 5 tl dir toplam 3375 tl, dir. 3. 2 adet 1000 tl değerinde vcd rafı 4. 2 adet 500 tl dvd rafı 5. 1 adet 250 tl değerinde 8ml camdan 4 sıralı vitrin 6. 1 adet 200 tl 3 sıralı kapalı saç dolap 7. 1 adet çift çekirdekli bilgisayar 700 tl 8. 1 adet 250 tl degerinde 3 çekmeceli bilgisayar masası para koymak için çekmeceli ve patron koltuğu 9. 1 adet büyük masa 175 tl değerinde 10. 1 adet 200 tl degerinde ıvır zıvır koymak için demir çekmece 11.2 adet 500 tl değerinde cam vitrin 12.2 adet monitör 150 tl degerinde 13.1 adet çekyat 100 tl 14.1 adet sebil makinesi 125 tl 15.1 adet yazar kasa 350 tl 16.ve bana geliş fiyatından 1000 tl üzerinde eletironik malzemelerim cep telefonu şarjları , bataryaları çeşittir, oyun kolları cep telefonu kulakları araç jarzları, mouse, lar mp3 ipod kulaklıkları, cardrıder, 5+1 ses sistemleri, dvd oynatıcı, pc dvd romları, pc kolonları, klavyeler ve scart kabloları 2 el bilgsayar parçaları. 17. ve anlaşmalı olduğumuz bir şirketin dükkanımızın önüne koyduğumuz 1500 degerinde oyuncak makinesi ve 350 degerinde kontürmatik işlerin en düşük olduğu zamanlarda bile kira ve dükkan giderlerinin yarısı çıkmaktadır ve müşteri çekmektedir.
  • #1904608
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.