Hereke de bağ vasfında arsa

Hereke de bağ vasfında arsa

Marmara » Kocaeli » Hereke
55.000₺
  • 55.000₺
    Marmara » Kocaeli » Hereke
Hereke de bağ vasfında arsa
 
Hereke de bağ vasfında arsa Hereke de bağ vasfında arsa Hereke de bağ vasfında arsa Hereke de bağ vasfında arsa Hereke de bağ vasfında arsa Hereke de bağ vasfında arsa
KADOSTRA ÖLÇÜMÜNÜ YAPTIRDIM SINIRLARI BELLİDİR..iki tapudur biri 440 m2 diğeri 380 m2. toplam 820 m2 hisseli değildir.tek kişiye aittir..sınırında ve yakınında 2 adet çeşme vardır...bazen akar bazen kurur...elektirik yoktur..Herekede kadostra yoluna cephe ada 0....parsel 2070 ve 2071 nodur .parseller yan yanadır.içinde yaban zeytinleri mevcuttur gerekirse isteğe bağlı aşılanabilir..Tapuda bağ yazmaktadır ama bağdan eser yoktur .deniz manzaralıdır.binek araçla arsanın sınırına kadar girilir.resimde beyaz aracım gözükmektedir.şu an için imar yoktur.bölgeye yüzde 20 imar gireceği çalışmaların devam ettiği dosyaların büyükşehirde olduğu dillendirilmektedir emlakcılara vs.sorun..arsa hafif meyillidir.Tanıdıklarımızın M2 olarak daha küçük daha büyük yerleride mevcuttur .. lütfen detaylar için iletişime geçiniz.
  • #4177855
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.