Her Türlü Teknik Tasarım ve Projeleriniz Çizilir İmalatı Yapılır

Her Türlü Teknik Tasarım ve Projeleriniz Çizilir İmalatı Yapılır

Marmara » İstanbul » Kartal
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Kartal
Her Türlü Teknik Tasarım ve Projeleriniz Çizilir İmalatı Yapılır
 
Her Türlü Teknik Tasarım ve Projeleriniz Çizilir İmalatı Yapılır Her Türlü Teknik Tasarım ve Projeleriniz Çizilir İmalatı Yapılır Her Türlü Teknik Tasarım ve Projeleriniz Çizilir İmalatı Yapılır Her Türlü Teknik Tasarım ve Projeleriniz Çizilir İmalatı Yapılır Her Türlü Teknik Tasarım ve Projeleriniz Çizilir İmalatı Yapılır Her Türlü Teknik Tasarım ve Projeleriniz Çizilir İmalatı Yapılır
Merhabalar, Gelişen teknolojiye ayak uydurmak, üretimini yaptığınız veya yaptıracak olduğunuz ürünlerin teknik resim veri dokümanını arşivinizde bulundurmak, ürününüzün ürün üretim ağacını tespit etmek, ürününüze ait ağırlık, boya yüzey alanı, kilogram gibi teknik verilerini tespit etmek ve bunu arşivinizde saklamak için, her türlü proje, numune, pafta çizimleri, plastik enjeksiyon kalıpları, isteğe bağlı özel tasarımlarınız sorunsuz şekilde, istenilen veriler doğrultusunda imalata yönelik hazırlanır.Aynı zamanda imalatlarıda yapılır. Örnek resimler ve daha çok bilgi için internet sitemi ziyaret edebilirsiniz. http://site.mynet.com/tugrulkarabay Daha fazla bilgi için telefon ile irtibat kurabilirsiniz. Saygılarımla, Tuğrul KARABAY Mak.Res.Konts.Teknk.
  • #1709601
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.