Henkel - SİKA Yapı Kimyasalları ve Yapıştırıcıları Profesyoneller için kalite.

Henkel - SİKA Yapı Kimyasalları ve Yapıştırıcıları Profesyoneller için kalite.

Marmara » İstanbul » İstanbul
1₺
  • 1₺
    Marmara » İstanbul » İstanbul
Henkel - SİKA Yapı Kimyasalları ve Yapıştırıcıları Profesyoneller için kalite.
 
Henkel - SİKA Yapı Kimyasalları ve Yapıştırıcıları Profesyoneller için kalite. Henkel - SİKA Yapı Kimyasalları ve Yapıştırıcıları Profesyoneller için kalite. Henkel - SİKA Yapı Kimyasalları ve Yapıştırıcıları Profesyoneller için kalite. Henkel - SİKA Yapı Kimyasalları ve Yapıştırıcıları Profesyoneller için kalite. Henkel - SİKA Yapı Kimyasalları ve Yapıştırıcıları Profesyoneller için kalite.
Ürün Grupları:Akrilik, Silikon, PU Mastikler ve PU Köpükler, Likit SU Yalıtımı Ürünleri-Toz Esaslı Su Yalıtımı Ürünleri, Harç Katkıları, Tamir Harçları, Isı Yalıtımı, Seramik ve Fayans Yapıştırıcıları, Derz Dolguları, Zemin Tesviye Şapları, Astarlar.Yapıştırıcılar, Sert PVC Yapıştırıcıları.Boya Sökücü, Duvar Kağıdı, Duvar Kaplaması ve Strafor Yapıştırıcıları, Sprey Boyalar ve Bantlar, Kuvvetli Yapıştırma Ürünleri, Pas Çözücü-Önleyiciler, Metal Parlatıcı-Yağlayıcılar-Temizleyicil er, Oto Performans Ürünleri, Oto Bakım Ürünleri.SİSTA-CERESİT-THOMSİT-TANG İT-METYLAN-DUCK-PATTEX-WD40-STP PERFORMANCE-ARMOR ALLNOT:Ayrıca firmamızda SİKA Yapı Kimyasalları ürünlerininde satışı yapılmaktadır.Henkel Yapı Kimyasallarında Henkel fiyat listesi üzerinden peşin ödemelerde yüzde 23 iskontolu, 1 aylık vadede yüzde 21 iskontolu, 2 aylık vadedeyüzde 19 iskontolu satışlarımız uygulanmaktadır.Henkel fiyat listesini www.henkel-ua.com adresinden indirebilirsiniz.Bunun yanında kendi imalatımız olan ve yalıtımda kesin çözüm olan PÜ ve Epoksi ürünler için firmamızdan bilgi alabilirsiniz.
  • #70238
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.