Hasta Bezi Hem Kaliteli Hemde Ekonomik Üstelik Eve Teslim

Hasta Bezi Hem Kaliteli Hemde Ekonomik Üstelik Eve Teslim

Marmara » İstanbul » Bahçelievler
75₺
  • 75₺
    Marmara » İstanbul » Bahçelievler
Hasta Bezi Hem Kaliteli Hemde Ekonomik Üstelik Eve Teslim
 
Hasta Bezi Hem Kaliteli Hemde Ekonomik Üstelik Eve Teslim Hasta Bezi Hem Kaliteli Hemde Ekonomik Üstelik Eve Teslim Hasta Bezi Hem Kaliteli Hemde Ekonomik Üstelik Eve Teslim Hasta Bezi Hem Kaliteli Hemde Ekonomik Üstelik Eve Teslim
10 Senedir sadece Hasta Bezleriyle Ugraşıyoruz.Kendi adımıza hasta bezleri üretiyoruz.Bu yuzden Sizlere hem ekonomik, hemde kaliteli ürünler sunuyoruz. Büyük Boycm arasındaki bel ölçüleri için uygundur. Orta Boycm arasındaki bel ölçüleri için uygundur. Küçük Boycm arasındaki bel ölçüleri için uygundur. (yetişkin çoçuklar için) İstanbul içinde evlere teslim , 120 adet bezler için geçerlidir.Büyük Boy 120 adet Hasta Bezi Kdv dahil 75 tldir. Hasel Ticaret Tel: Fax:
  • #2644671
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.