Halkalı Avrupa Konutları Atakent 3'te Kiralık 1+1 Daire

Halkalı Avrupa Konutları Atakent 3'te Kiralık 1+1 Daire

Marmara » İstanbul » Küçükçekmece
1.250₺
  • 1.250₺
    Marmara » İstanbul » Küçükçekmece
Halkalı Avrupa Konutları Atakent 3'te Kiralık 1+1 Daire
 
Halkalı Avrupa Konutları Atakent 3'te Kiralık 1+1 Daire Halkalı Avrupa Konutları Atakent 3'te Kiralık 1+1 Daire Halkalı Avrupa Konutları Atakent 3'te Kiralık 1+1 Daire Halkalı Avrupa Konutları Atakent 3'te Kiralık 1+1 Daire Halkalı Avrupa Konutları Atakent 3'te Kiralık 1+1 Daire Halkalı Avrupa Konutları Atakent 3'te Kiralık 1+1 Daire
Halkalı Avrupa Konutları3 te kiralık 1+1 daire. -6-B blokta Yeşil alan peyzaja ve havuzlara bakan konumda -Engelli ve çocuk arabası sirkülasyonu düşünülerek hem bina içi asansörlere hemde bahçeye (peyzaja) ulaşım kurgalanmış. -7/24 kapalı devre güvenlik sistemi ve güvenlik elemanları -Dijital adresli yangın algelama ve ihbar sistemi -Tüm site içinde kesintisiz enerjiyi sağlayacak %100 kapasitede jeneratörler -Atakent 3 projesinin 162 bin metrekarelik kısmı peyzaja ve suya ayrılmış durumda. Bahçeler, göletler ve şelalerden oluşan site içi peyzajın yanı sıra hemen yanı başında 43 dönümlük bir korunun da yer aldığı Atakent 3, mavi ve yeşilin bütün tonlarını bir araya getiriyor. Açık ve kapalı yüzme havuzlarının yanı sıra, futbol, basketbol, voleybol, tenis sahaları ve fitness center, sauna, buhar odası, squash, aerobik, pilates salonlarından oluşan sosyal tesisler yeni sakinlerini bekliyor. Sitenin hemen yanıbaşında kısa zamanda hizmete girecek özel bir hastane de olacak. Atakent 3, TEM Otoyoluna beş dakika, havalimanı ve E-5 Otoyoluna 10 dakika mesafede. -Kiralamanın diğer şartları Daire abonelikleri kiracı üzerine olacak ve geliri olan kefil gösterilecek. (Portföyü görmek için lütfen önceden randevu alınız)
  • #3468728
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.