HOBİCİLER Bıldırcın Kafesinde Kampanya

HOBİCİLER Bıldırcın Kafesinde Kampanya

Marmara » Sakarya » Adapazarı
150₺
  • 150₺
    Marmara » Sakarya » Adapazarı
HOBİCİLER Bıldırcın Kafesinde Kampanya
 
HOBİCİLER Bıldırcın Kafesinde Kampanya HOBİCİLER Bıldırcın Kafesinde Kampanya HOBİCİLER Bıldırcın Kafesinde Kampanya HOBİCİLER Bıldırcın Kafesinde Kampanya HOBİCİLER Bıldırcın Kafesinde Kampanya HOBİCİLER Bıldırcın Kafesinde Kampanya
İKİ KATLI BILDIRCIN KAFESİ NDE KAMPANYA Adapazarında bıldırcın kafesi imalatı, bıldırcın yumurtası paketleme ve satlık bıldırcın, satlık bıldırcın yumurtası işleri yapmaktayız. Hobi bıldırcın avı , bıldırcın yetiştiriciliği ve toptan kuş satış işlemleri için iletişime geçiniz.www.bildircinkafesim.com u inceleyiniz.Bıldırcın sesi, yemekleri, yumurtası, eti vb. herşeyi ile farklıdır.İşin ilginç yanı bıldırcın beslemesinde hastalıklara direnç çok iyi olduğundan pek zorluk yoktur.Bebeklerde bıldırcın yumurtası astım hastalıklarında faydalı olduğu yüzyıllardır bilinmektedir.Ülkemizde bıldırcın yetiştiriciliği nde, bıldırcın kafes sistemleri çok katlı sistemler olup başarılı bir şekilde kendini geliştirmektedir.Ancak bıldırcın kafesi yapımı nı çok az firma yaptığından olsa gerek ki fiyatlar olabildiğince kabarık olmaktadır.Bu nedenle hobi kuş besleme işi tabana yayılamamaktadır.BİZ BU ZİNCİRİ KIRIP KUŞ BESLEME HOBİSİ OLAN HERKESE DAHA UCUZA BILDIRCIN KAFESLERİ YAPTIK. Mega kentlerde balkonda bile zevkle yetiştirebileceğiniz kuşlarımızın etinden, yumurtasından hatta gübresinden faydalanacaksınız.
  • #3112628
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.