HLC KUŞADASINDA AĞUSTOSDA 6+2 KİŞİLİK SÜPER TATİL FIRSATI

HLC KUŞADASINDA AĞUSTOSDA 6+2 KİŞİLİK SÜPER TATİL FIRSATI

Ege » Aydın » Kuşadası
2.250₺
  • 2.250₺
    Ege » Aydın » Kuşadası
HLC KUŞADASINDA AĞUSTOSDA 6+2 KİŞİLİK SÜPER TATİL FIRSATI
 
HLC KUŞADASINDA AĞUSTOSDA 6+2 KİŞİLİK SÜPER TATİL FIRSATI HLC KUŞADASINDA AĞUSTOSDA 6+2 KİŞİLİK SÜPER TATİL FIRSATI HLC KUŞADASINDA AĞUSTOSDA 6+2 KİŞİLİK SÜPER TATİL FIRSATI HLC KUŞADASINDA AĞUSTOSDA 6+2 KİŞİLİK SÜPER TATİL FIRSATI HLC KUŞADASINDA AĞUSTOSDA 6+2 KİŞİLİK SÜPER TATİL FIRSATI HLC KUŞADASINDA AĞUSTOSDA 6+2 KİŞİLİK SÜPER TATİL FIRSATI
6 tarihleri arasında GÖL EVLERİNDE MUHTEŞEM 2 KİŞİLİK BİR AİLENİN RAHATLIKLA KONAKLAYABİLECEĞİ TATİL FIRSATI (Yüksek Kırmızı Dönem) Tesise giriş yapılan ilk gün karşılama adına odada sizi bekleyen mini şarap ve meyve sepeti. Göl evi 2 oda, 1 salon ve mutfak 2 Balkonu olup, 6 kişilik + 1, 1 kişilikte ek yatak hizmeti vermektedir.(Kapasite 8 kişilik ) FIRIN+TV+KLIMA+MIKRODALGA FIRIN+ELEKTRİKLİ OCAK+MİNİ BUZDOLABI bulunmaktadır. Evin önünde size ait masa ve havuza sıfır şezlong bulunmaktadır. Ücretsiz açık büfe sabah kahvaltısı ve açık büfe 5 çayı. Haftanın bir günü Ada'daki bar-cluplara tesisten kaldıran servisle ücretsiz ulaşım imkanı. Gündüz ; Efes, Şirince, Meryem ana, Artemis vb yerlere geziler düzenlenmektedir. Her akşam canlı müzik , tiyatro ve çocuklar için animasyon gösterileri. 5 adet açık 1 adet kapalı ve 2 adet çocuk havuzu yanında 1 adet Aqua park ile tatil keyfi. Tenis kortu, saunası, türk hamamı, fitness salonu ve yürüyüş parkının yanında her gün denize servis imkanı ve sayamadığım pek çok şey ile doyumsuz tatil keyfi sizleri bekliyor. Ayrıca Kipa alışveriş merkezine 1 km mesafede. Her gün ev temizliği yapılmaktadır.
  • #4201473
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.