HIARAPOLİS-PAMUKKALE/DENİZLİ SATILIK İMARLI ARSA

HIARAPOLİS-PAMUKKALE/DENİZLİ SATILIK İMARLI ARSA

Ege » Denizli » Pamukkale
150.000₺
  • 150.000₺
    Ege » Denizli » Pamukkale
HIARAPOLİS-PAMUKKALE/DENİZLİ SATILIK İMARLI ARSA
 
HIARAPOLİS-PAMUKKALE/DENİZLİ SATILIK İMARLI ARSA HIARAPOLİS-PAMUKKALE/DENİZLİ SATILIK İMARLI ARSA HIARAPOLİS-PAMUKKALE/DENİZLİ SATILIK İMARLI ARSA HIARAPOLİS-PAMUKKALE/DENİZLİ SATILIK İMARLI ARSA HIARAPOLİS-PAMUKKALE/DENİZLİ SATILIK İMARLI ARSA HIARAPOLİS-PAMUKKALE/DENİZLİ SATILIK İMARLI ARSA
PAMUKKALENİN KARAHAYIT ÇIKIŞ, YOLU ÜZERİNDE ANA YOLA SIFIR, KOCAÇUKUR SU HAVZASINA YAKIN, TRAVERTENLERLE ARASINDA YALNIZCA YOL MEVCUT, YANİ TRAVERTEN MANZARALI, SU VE ELEKTRİK SORUNU OLMIYAN, TİCARİ VE TURİZİM TESİS ALANI İMARLI ARSA .CADDE ÜZERİNDE 1800 m2 TİCARİ PARSEL( önünde çok büyük yeşil alan mevcut olup )BODRUM+2 KAT İNŞAAT İZİNLİ, YATIRIMCILAR VE İŞLETMECİLER İÇİN GELECEĞİ PARLAK KAÇIRILMAZ FIRSAT. ARSAMIZ OTEL-MOTEL SÜPERMARKET GAZİNO RESTAURANT SHOW ROOM, ALIŞVERİŞ MERKEZİ V.B İŞLER İÇİN ÇOK UYGUN. SAHİBİNDEN SATILIK DEĞERLİ KELEPİR ARSA.
  • #1508604
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.