HERAMİS TERMAL TATİL KÖYÜ

HERAMİS TERMAL TATİL KÖYÜ

Marmara » İstanbul » Küçükçekmece
23.000₺
  • 23.000₺
    Marmara » İstanbul » Küçükçekmece
HERAMİS TERMAL TATİL KÖYÜ
 
HERAMİS TERMAL TATİL KÖYÜ HERAMİS TERMAL TATİL KÖYÜ HERAMİS TERMAL TATİL KÖYÜ HERAMİS TERMAL TATİL KÖYÜ HERAMİS TERMAL TATİL KÖYÜ HERAMİS TERMAL TATİL KÖYÜ
Heramis Termal Tatil Köy’ü Balıkesir'in Altınoluk ilçesinde Bulunduğu konum, sunduğu imkanlar ve projenin deniz ile termali birleştiren niteliği sayesinde Avrupa’nın en büyük, en modern, en kapsamlı termal devremülk projesidir.. Burdaki devremülkler 15 günlük 50m2 ve 70m2 devreler şeklindedir.Bugünkü küçük birikimlerinizle bu mükemmel tesiste bir devremülk sahibi olabilir, tatilinizi yaparken, hem sağlığınız hem de geleceğiniz için çok büyük bir yatırım yapmış olursunuz. İster peşin, ister 30 ay vade imkanı ile bütçenize uygun ödeme koşullarını gelin birlikte belirleyelim, istediğiniz dönemden, istediğiniz şekilde devremülkünüzü alın, hem tatilinizi yapmaya başlayın hemde hayatınızın en değerli yatırımını yapın. Üstelik dilerseniz çok küçük bir fark ödeyerek Uluslar arası tatil değişim servisi RCI aracılığıyla Dünya’da 100 ülke 4500 tesiste istediğiniz gibi tatilinizi yapabilirsiniz.Çok daha ayrıntılı bilgi için lütfen bizimle iletişime geçiniz.
  • #3018979
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.