HAYMANA ÇAĞ HAYME SULTAN 3.ETAP HAZİRAN DÖNEMİ

HAYMANA ÇAĞ HAYME SULTAN 3.ETAP HAZİRAN DÖNEMİ

İç Anadolu » Ankara » Bahçelievler
500₺
  • 500₺
    İç Anadolu » Ankara » Bahçelievler
HAYMANA ÇAĞ HAYME SULTAN 3.ETAP HAZİRAN DÖNEMİ
 
HAYMANA ÇAĞ HAYME SULTAN 3.ETAP HAZİRAN DÖNEMİ HAYMANA ÇAĞ HAYME SULTAN 3.ETAP HAZİRAN DÖNEMİ HAYMANA ÇAĞ HAYME SULTAN 3.ETAP HAZİRAN DÖNEMİ HAYMANA ÇAĞ HAYME SULTAN 3.ETAP HAZİRAN DÖNEMİ HAYMANA ÇAĞ HAYME SULTAN 3.ETAP HAZİRAN DÖNEMİ HAYMANA ÇAĞ HAYME SULTAN 3.ETAP HAZİRAN DÖNEMİ
Haymana çağ termal 3. etapta büyük teraslı vadi veaçık havuz manzaralı 02-15 HAZİRAN 2014 dönemi HAFTALIK :500 TL Ankara;ya 74 km. uzaklıkta, Haymana ilçe merkezinde Çağ Hastanesi tarafından yaptırılmış olup, 5* otel konforuna sahip tesisin 3. katında Vadi manzaralı devre mülkümüz 02-15 Haziran 2014 tarihleri arasında kulanılacaktır. 4-5 Kişinin rahatlıkla kalabilmektedir. Bünyesinde bayan ve erkekler için ayrı havuz, karışık havuz, çocuk havuzu, sauna, türk hamamı, tek kişilik türk hamamları, fitness center ve 3 adet restorant ve cafeler yer almaktadır. Amerikan mutfak, banyo ve balkon bulunmaktadır. Tesisteki havuzlara ilaveten ünitelerde de termal su vardır. odanızdan çıkmadan banyonuz dada bu şifalı sudan yararlanabilirsiniz.Haymana'da çıkan termal sular, banyo kürü ile kalp ve dolaşım yolu, solunum hastalıklarına, romatizma ve cilt rahatsızlıklarına;içme kürü ile karaciğer ve böbrek rahatsızlıklarına şifa sağlamaktadır.
  • #4006281
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.