HAYAT İKİZİM BURADA MI ?

HAYAT İKİZİM BURADA MI ?

Akdeniz » Antalya » Alanya
Görüşülür
  • Görüşülür
    Akdeniz » Antalya » Alanya
HAYAT İKİZİM BURADA MI ?
 
HAYAT İKİZİM BURADA MI ? HAYAT İKİZİM BURADA MI ? HAYAT İKİZİM BURADA MI ? HAYAT İKİZİM BURADA MI ? HAYAT İKİZİM BURADA MI ? HAYAT İKİZİM BURADA MI ?
ALANYA DA TEK BAŞIMA VE KENDİ EVİMDE YAŞIYORUM. BEKAR, 34 YAŞINDA, İŞ VE KARİYER SAHİBİ, KENDİ KENDİMİN PATRONU, ARABA, OFİS VE EV SAHİBİ, DÜRÜST MEDENİ CESUR VE ANLAYIŞLI BİR İNSANIM. SAMİMİ -DÜRÜST VE İSTEKLİ BİR HANIMEFENDİ İLE TANIŞMAK VE YUVA KURMAK İSTİYORUM. ANCAK AMACI MADDİYAT VEYA DENEME YÖNTEMLİ BİR DENEYİM KAZANMAK OLAN UKALA-DENSİZ VE YALANCI TİPLER LÜTFEN RAHATSIZLIK VERMESİN !!! İÇTEN-SAMİMİ-DÜRÜST VE GERÇEKTEN GÖNÜLDEN AŞK İSTEYEN BİR BAYANLA TANIŞMAK İSTİYORUM. EĞİTİMİ-LİSANI-BOYU VEYA MESLEĞİ-KAZANCI DEĞİL, BENİ İNSANLIĞI DAHA ÇOK İLGİLENDİRİYOR. KADIN OLAMAYA LAYIK VE KADINLIĞINI BİLEN BİR KİŞİ OLMASINI DİLERİM. MADDİYAT VEYA ÖZGÜRLÜK BAKIMINDAN HİÇ BİR ENGELİMİZ VEYA SORUNUMUZ YOKTUR, ÇOK ÇOK RAHATIM. SAMİMİ VE DÜRÜST İSEN ÇAĞRI YAPMANIZ YETERLİDİR. SAYGILARIMLA...ESEN KALIN...
  • #3520841
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.