HAİTİAN orjinal YAĞ ve YEDEK PARÇA

HAİTİAN orjinal YAĞ ve YEDEK PARÇA

Marmara » İstanbul » Hadımköy
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Hadımköy
HAİTİAN orjinal YAĞ ve YEDEK PARÇA
 
HAİTİAN orjinal YAĞ ve YEDEK PARÇA HAİTİAN orjinal YAĞ ve YEDEK PARÇA HAİTİAN orjinal YAĞ ve YEDEK PARÇA HAİTİAN orjinal YAĞ ve YEDEK PARÇA HAİTİAN orjinal YAĞ ve YEDEK PARÇA
Merhaba HAİTİAN plastik enjeksiyon makinalarının orijinal yedek parçalarının ve fabrika çıkışı kullanılan LUBY OIL marka yağlarının ithalat ve satışını yapan TEK firmayız. LUBY OIL LIEP 00 GRES , HAİTİAN tarafından kullanılan ve önerilen yağdır (makinanızın kullanım klavuzu kitapçığından kontrol ediniz). Makinanız ile tam uyumludur. Kesinlikle donma yapmaz , kıvamını kaybetmez ve asla bozulup dibe çökmez.Revizyon gerektirmez. Bakım ve arıza maliyetlerini düşürür, ekonomi sağlar. Ayrıca HAİTİAN plastik enjeksiyon makinalarının orijinal filtre, ekran, yağ dağıtıcıları, kartlar gibi yedek parçaları ile hizmetinizdeyiz. En ucuz fiyat garantisi ve detaylı bilgi için lütfen irtibata geçiniz.
  • #3691367
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.