Güzel British shorthair bebeklerimiz yeni yuvalarını arıyorlar

Güzel British shorthair bebeklerimiz yeni yuvalarını arıyorlar

Marmara » İstanbul » İstanbul
650₺
Güzel British shorthair bebeklerimiz yeni yuvalarını arıyorlar
 
Güzel British shorthair bebeklerimiz yeni yuvalarını arıyorlar Güzel British shorthair bebeklerimiz yeni yuvalarını arıyorlar Güzel British shorthair bebeklerimiz yeni yuvalarını arıyorlar Güzel British shorthair bebeklerimiz yeni yuvalarını arıyorlar Güzel British shorthair bebeklerimiz yeni yuvalarını arıyorlar Güzel British shorthair bebeklerimiz yeni yuvalarını arıyorlar
Güzeller güzeli kızımız Kavunun (lilac) ve yakışıklı oğlumuz Demir'in (blue spotted tabby-whiskas)-Şecereli kendileri gibi güzel bebekleri yeni yuvalarını arıyorlar ! Bebeklerimiz sevgi ile kendi evimizde büyüdüler. Bu zamana kadar anne sütü ve prof. mamalar ile beslendiler. Ve tabi ki kum alışkanlıkları da var. 2 aylık olan 3 kardeşimizden bir tane lilac bebeğimiz yeni yuvasına uçtu bile.... 1 tane blue spotted tabby (Whiskas) erkek 1 tane solid blue erkek yavrularımız onları bizler kadar çok sevecek yeni ailelerini arıyorlar. Daha detyalı fotoğraf ve bilgi için lütfen iletişime geçiniz. Bizler Ispartada oturuyoruz ama bebeğimize iyi bakabilecek bizlerle iletişimi kesmeyecek kişiler olduktan sonra Ankara, İstanbul gibi şehirlere de ulaşımı sağlayabiliriz. İlk resim babamızın ikinci resim ise annemize aittir. 05545889621 veya 0555 557 26 57 telefonlardan bizlere ulaşabilirsiniz.
  • #3197331
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  • Çamlıca Tantavi'de birbirinden tatlı 2 yavru kedi

    Birbiriyle de çok iyi anlaşan 2 yavru kedi yuva arıyor...Çamlıca Tantavi ' de.. ...

  • british shorthair cinsi kedi arıyorum

    british shorthair cinsi kedi sahiplenmek istiyorum, yardımcı olacak arkadaşlara ...

  • İran Kedisi Arıyorum

    en fazla 3 aylık olması tercihimdir renk ve cinsiyet farketmez fiyat çok uçuk ol ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.