Göztepe-Çifte Havuzlar(marmara üniversitesi yürüyeme ile 15dk.-bağdat cad.10dk)

Göztepe-Çifte Havuzlar(marmara üniversitesi yürüyeme ile 15dk.-bağdat cad.10dk)

Marmara » İstanbul » Göztepe
400₺
  • 400₺
    Marmara » İstanbul » Göztepe
Göztepe-Çifte Havuzlar(marmara üniversitesi yürüyeme ile 15dk.-bağdat cad.10dk)
 
Göztepe-Çifte Havuzlar(marmara üniversitesi yürüyeme ile 15dk.-bağdat cad.10dk) Göztepe-Çifte Havuzlar(marmara üniversitesi yürüyeme ile 15dk.-bağdat cad.10dk) Göztepe-Çifte Havuzlar(marmara üniversitesi yürüyeme ile 15dk.-bağdat cad.10dk) Göztepe-Çifte Havuzlar(marmara üniversitesi yürüyeme ile 15dk.-bağdat cad.10dk) Göztepe-Çifte Havuzlar(marmara üniversitesi yürüyeme ile 15dk.-bağdat cad.10dk) Göztepe-Çifte Havuzlar(marmara üniversitesi yürüyeme ile 15dk.-bağdat cad.10dk)
Kadıköy/Göztepe-İstasyon Caddesi üzerinde bulunan full ortak kullanıma sunulan eşyaları ücret beklemeden depozitosuz (kirayı şuan için tek karşıladığım) evime koşullardan memnun kalan bay-bayan kişisine 400+ısınma dahil (yaz aylarında 300 lira) karşılığında ev arkadaşı-arkadaşları arıyorum. İgilenen arkadaşların Özgür Okan :'e ya da ozgurokan90@outlook.com adresine mesaj atmaları rica olunur. Kişisel NoT: Telefon ya da e-mail ile ulaşan herkese yaşam sürdüğüm evi her an tanıtabilecek uygunluktayım. Ayrıca kafalarda soru işareti kalmaması adına evin hemen hemen her açısından resimlerini metnin altına yerleştirmiş bulunmaktayım. Marmara Üniversitesi öğrencisiyim(erkek), kendime ait bir odam var. Evin stratejik konumu Minibüs yolu ile Bağdat Caddesi arasında kalan İstasyon Caddesi( yeni adıylaTütüncü Mehmet Efendi Caddesi) üzerinde, hayatın tam içinde ancak bundan yalıtılmış bahçeli, yeşil ve temiz bir sitede. Kadıköy için : Minibüs yolundan her dakika minibüs ya da iett ile 15-20 dk.lık ulaşım Bağdat Caddesi- Cadde Bostan için : Yürüme mesafesi 10dk. Göztepe Marmara üniversitesi için: Yürüme mesafesi 15 dk.ya da her dakika için minibüs. Taksim-Beşiktaş için : tek dolmuş 25 dk. (trafik içinde 45 dk.ya kadar çıkabiliyor). Evin mevcut konumunda ayrıca geniş bir bahçe ve sessizlik hakim.İlgilenen arkadaşlara teşekkkür ediyorum.. facebook: https://www.facebook.com/ozgur.okan.91 E v Hakkında : Genel- http://i.hizliresim.com/zR2QyY.jpg http ://i.hizliresim.com/6RlYD7.jpg http://i. hizliresim.com/9X9va3.jpg http://i.hizli resim.com/jJvzqn.jpg http://i.hizliresim .com/gl4jPR.jpg http://i.hizliresim.com/ 1P2jpA.jpg http://i.hizliresim.com/djW4M 4.jpg yaşam alanım: http://i.hizliresim.com/Gnpb42. jpg http://i.hizliresim.com/DX8o5O.jpg h ttp://i.hizliresim.com/oQYnNm.jpg oda-1 http://i.hizliresim.com/W26W88.jpg http: //i.hizliresim.com/ZNA2jG.jpg http://i.h izliresim.com/P3YvN5.jpg http://i.hizlir esim.com/kr1ZpD.jpg http://i.hizliresim. com/oQYnpb.jpg http://i.hizliresim.com/v zQY74.jpg oda-2 http://i.hizliresim.com/ 27YvR2.jpg http://i.hizliresim.com/vzQYl 4.jpg http://i.hizliresim.com/XWD2j3.jpg http://i.hizliresim.com/ZNA2q3.jpg http ://i.hizliresim.com/aqyPa4.jpg mutfak-ba nyo : http://i.hizliresim.com/mlrqy4.jpg htt p://i.hizliresim.com/vzQY2r.jpg http://i .hizliresim.com/A20Zrq.jpg http://i.hizl iresim.com/GnpbM3.jpg http://i.hizliresi m.com/nP5Y0B.jpg gilenen arkadaşların Özgür Okan :'e ya da ozgurokan90@outlook.com adresine mesaj atmaları rica olunur.
  • #3740364
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.