Golden Retriever köpeğimi vermek istiyorum

Golden Retriever köpeğimi vermek istiyorum

Marmara » İstanbul » Kadıköy
Görüşülür
Golden Retriever köpeğimi vermek istiyorum
 
Golden Retriever köpeğimi vermek istiyorum Golden Retriever köpeğimi vermek istiyorum Golden Retriever köpeğimi vermek istiyorum Golden Retriever köpeğimi vermek istiyorum
Herkese Merhaba, Köpeğim ile 3 yıldır birlikteyiz onu aldığımda 3 aylıktı. Bir arkadaşımın köpeği doğurmuş ve alacak olan kişilerin vazgeçmiş olmasıyla ortada kalan bir yavruyu sahiplenmek istedim. Önceleri Eskişehir'de yaşıyorduk ve ev taşımama rağmen onu yanımdan hiç ayırmayarak İstanbul'a geldik. 2yıldır İstanbul'dayız. Bugüne kadar tek bir ciddi rahatsızlığı olmadan sağlıkla ve sevgiyle büyüttüm. Şimdi benden daha iyi bakabilecek yeni bir sahip arıyorum. Ne yazık ki maddi durumum çok kötü ve ona sağlıklı bir yaşam sunamamaya başladım. Köpeğim sahibini sahiplenen fakat yeni tanıştığı insanlara karşı sevgi doludur. Zaman zaman iş için şehir dışına çıktığımda ona bakan arkadaşlarım ile oldukça iyi geçinmiş ve söz dinlemiştir. Evde uzun süre yanlız kalıyor olmasına rağmen herhangi bir yaramazlığını hiç görmedim. Apartmanda havlamak ve komşuları rahatsız etmek gibi huyları yoktur. Öğretilen komutların dışına çıkmaz, arabanın geçmediği yerlerde tasmasız dolaşma eğitimini almıştır. Açıkcası kötü bir özelliği olmayan, akıllı, anlayışlı, çok sevgi dolu iyi bir hayat arkadaşıdır. Tercihim görebileceğim bir yakınlıkta olabilmesi , sahiplenecek kişinin uygun gördüğü zamanlarda köpeğimi ziyaret etmek ve özlem gidermek çok isterim. Fakat diğer durumu da kabul etmek zorunda olduğumu sizlere üzülerek söylüyorum. İyi olması, benden daha iyi şartlarda bakılıyor olması ve mutlu olması benim duygularımdan daha önemli. Umarım iyi bir sahip bulabiliriz.. tuvalet gezintisinden sonra sokak kapısının önünde ayakları silinene kadar bekler. (hatta birgün dalgılığıma denk gelmiş onu sokak kapısında unutmuştum, hiç ses çıkarmadan sanırım 1 saat beklemişti :) -hep kedilerle büyüttüm, onları oldukça iyi bir arkadaş olarak görür, oynar ve sever. - tasmasız gezebilir, çağırıldığında gelir. (arabaların geçtiği yerde tasmasız hiç gezdirmedim) - oyuncudur, saldırganlık huyu hiç yoktur. Hiç bir hayvana yada insana saldırgan bir davranış göstermemiştir. - sokakta gezerken birşey yemez. - otur, kalk, yat, bekle, pati ver, takip et gibi koputları seve seve yapar. - sahibiyle oyun oymayı sever. - evde sessizdir, rahatsızlık vermez. - yabancılara karşı sevgi doludur, kapı zili çalmadığında fakat apartmanda ses duyduğunda sizi koruma iç güdüsünü gösterir ve haber verir. - süpürge makinasından ve kendinden büyük bir takım eşyalardan korkar. - ev eşyalarına asla zarar vermez. herhangi birşeyi kemirmek gibi bir huyu yoktur. - bebekliğinden bu yana proplan somonlu mama ve bir takım ev yemekleri desteğinde büyümüştür. İsmi Mucho'dur ve görebileceğiniz en iyi huylu köpeklerdendir.
  • #3226901
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • setter cinsi tatlı kızımı satıyorum

    seter cinsikarnesi ve asıları tamdır uzerinde 200 tl cip taktırdım istedigim rak ...

  • minyatür kaniş-poodle (beyaz, şampanya)

    yavrularımız 45 günlüktür. Anne ve baba safkan kaniştir. İsteyen alıcılar veteri ...

  • petstoryden erkek dısı mavı gozlu formantino

    Veriliş Tarihi 20-Eki-12 Ücret Lütfen irtibata geç Şehir Türkiye İstanbul saf ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.