GöçmenOğlu Fidancılıktan 1. Sınıf Ceviz Fidanları

GöçmenOğlu Fidancılıktan 1. Sınıf Ceviz Fidanları

İç Anadolu » Kırşehir » Kaman
10₺
  • 10₺
    İç Anadolu » Kırşehir » Kaman
GöçmenOğlu Fidancılıktan 1. Sınıf Ceviz Fidanları
 
GöçmenOğlu Fidancılıktan 1. Sınıf Ceviz Fidanları GöçmenOğlu Fidancılıktan 1. Sınıf Ceviz Fidanları GöçmenOğlu Fidancılıktan 1. Sınıf Ceviz Fidanları
GÖÇMENOĞLU FİDANCILIKTAN.. MEŞUR KAMAN 1 KAMAN 5 CEVİZ FİDELERİ ÖZENLE İTİNAYLA YETİŞTİRİLMİŞTİR İSTENEN BOYDA VE MİKTARDA TEMİN EDİLİR Kaman Cevizinin Özellikleri Kabuklu görüntüsü ve iç miktarı ile çok gösterişli bir yapısı vardır. Geç uyanır, içi tüm olarak çıkar. ORTALAMA MEYVE AĞIRLIGI 16 g.DIR.İÇ AĞIRLIGI 7.7g. OLUP İÇ ORANI %48 DİR. CEVİZ YAĞ ORANI %65 OLUP İÇ CEVİZ PROTEİN ORANI %25 DİR. *İRİDİR 16-17 g. KABUKLU AGIRLIGI VARDIR. *HER YIL AYNI ORANDA DENGELİ MEYVE VERİR. *RANDIMANI YÜKSEKTİR KABUK İÇ ORANI *VERİMİ YÜKSEKTİR 10 YAŞINDA 25 KG.VERİR *İLK BAHAR VE GEÇ DONLARINDAN ETKİLENMEZ. *KABUKLARI İNCE OLUP İÇİ BÜTÜN OLARAK ÇIKAR. *DIŞ KABUK VE İÇ CEVİZ GÖRÜNÜMÜ BEYAZDIR. *UÇ GÖZLER DIŞINDA YAN DALLARDA VERİMİ %45 VERİMLİDİR.. *TANEN ORANI AZ OLUP AĞIZDA BURUKLUK BIRAKMAZ. *ERKEN HASAT YAPILABİLİR EYLÜL SONUNDA TURFANDA SATILABİLİR. *300-500 YIL YAŞAR ORTA BOY TAÇLANMA YAPAR. *ŞİDDETLİ KIŞ DONLARINA DAYANIKLIDIR. *HASTALIK VE HAŞERELERE KARŞI DAYANIKLIDIR.
  • #2972191
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.