Geyik boynuzu emsalsiz, eşi benzeri yok!

Geyik boynuzu emsalsiz, eşi benzeri yok!

Ege » İzmir » Karşıyaka
15.000₺
  • 15.000₺
    Ege » İzmir » Karşıyaka
Geyik boynuzu emsalsiz, eşi benzeri yok!
 
Geyik boynuzu emsalsiz, eşi benzeri yok! Geyik boynuzu emsalsiz, eşi benzeri yok! Geyik boynuzu emsalsiz, eşi benzeri yok! Geyik boynuzu emsalsiz, eşi benzeri yok! Geyik boynuzu emsalsiz, eşi benzeri yok! Geyik boynuzu emsalsiz, eşi benzeri yok!
1.20 boyunda oldukça yaşlı bir geyiğe ait, antika değerine yakın bir evveliyatı olan, büyüklerimin sahip olduğu ve bana kalan geyik boynuzu satılıktır. Fotoğraflarda göründüğü gibi kafa derisi durmaktadır. İki boynuz kafa tası ile bağlıdır kafa tüyleri üzerindedir. Beyin bölümünde beyininin izi mevcuttur. Kesinlikle en ufak hasar yoktur koruyucu bir madde kaplanmamış, boyanmamıştır. Takas olur. Hiç bir çatalda kırılma, hasar, deformasyon yoktur. İade garantilidir. Güvenli elektronik ticaret ile satış yapabilirim.
  • #3492297
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.