Genç Odası Takımı - 2.el - Kelebek Mobilya'dan Alınmıştı

Genç Odası Takımı - 2.el - Kelebek Mobilya'dan Alınmıştı

Karadeniz » Zonguldak » Site
500₺
  • 500₺
    Karadeniz » Zonguldak » Site
Genç Odası Takımı - 2.el - Kelebek Mobilya'dan Alınmıştı
 
Genç Odası Takımı - 2.el - Kelebek Mobilya'dan Alınmıştı Genç Odası Takımı - 2.el - Kelebek Mobilya'dan Alınmıştı Genç Odası Takımı - 2.el - Kelebek Mobilya'dan Alınmıştı Genç Odası Takımı - 2.el - Kelebek Mobilya'dan Alınmıştı Genç Odası Takımı - 2.el - Kelebek Mobilya'dan Alınmıştı
Kelebek Mobilya Genç Odası Takımı ( 2.El- Kullanılmış ) Genç odamızı artık yaşça büyüdüğümüz ve bir yetişkin yatak odası almamızın vakti geldiği için satıyoruz. Çiziği veya kırığı yok. Tercihim Zonguldak'ta yaşayan birinin alması. Gelir, görür, alıp götürürsünüz. Zonguldak dışında yaşıyorsanız takımı size parça parça ayırılmış, demonte edilmiş halde Zonguldaktan kargolayacağız. Kargo ücretinde aras kargo tercihiniz olursa, indirim yaptırma şansımız olur gönderirken. Fotograflardan kaynaklanan bir yanılma olmaması için yazıyorum; forografta görünen yatak örtüleri dahil değil. Yatakları koymak için ayrıca bazaya ihtiyacınız yok, yatağın altında metal destekler ve kalın sunta zaten var, üzerine yatağı direkt koyuyorsunuz. Fotografta görebilirsiniz. 2 adet başlığıyla birlikte yatak mobilyası 1 adet Gardrop 1 adet 5 çekmeceli, 1 metreden fazla uzunlukta çekmece 1 adet 5 çekmeceli, 1 metreden az uzunlukta etejer ulaşabileceğiniz tel:
  • #2479211
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.