Gelinliğimi Satıyorum Hem Sade Hem Gösterişli Olmak İsteyen Gelinlere

Gelinliğimi Satıyorum Hem Sade Hem Gösterişli Olmak İsteyen Gelinlere

Ege » İzmir » Karşıyaka
800₺
  • 800₺
    Ege » İzmir » Karşıyaka
Gelinliğimi Satıyorum Hem Sade Hem Gösterişli Olmak İsteyen Gelinlere
 
Gelinliğimi Satıyorum Hem Sade Hem Gösterişli Olmak İsteyen Gelinlere Gelinliğimi Satıyorum Hem Sade Hem Gösterişli Olmak İsteyen Gelinlere Gelinliğimi Satıyorum Hem Sade Hem Gösterişli Olmak İsteyen Gelinlere Gelinliğimi Satıyorum Hem Sade Hem Gösterişli Olmak İsteyen Gelinlere
Fiyat 800 tl ye düşmüştür.Acil satılıktır. Gelinliğim straplez özel dikimdir. Fransız dantel işlemeli yarım A kesim kuyruklu kat kat tül şeklindedir. En üst tülün bir altındaki tül ışıltılıdır ve gelinliğe zarif bir gösteriş vermektedir. Duvağı ipektir ve alt kısmı dantel çevrilidir. Duvak oldukça uzundur yürürken duvak arkanızdan süzülecektir. Gelinliğin arkası iplidir. 38-40 bedene uygundur. Gelinliğin içinde çift korse vardır. İç çamaşırı giymenize gerek kalmaz. Gelinlik İzmir'de 2600 liraya diktirilmiştir. Gelinlik dış mekan foto çekiminde biraz kirlenmiştir. Kuru temizlemeyi satın alacak kişi yaptıracağı takdirde fiyatta bir miktar indirim yapılabilir. Gelinlikle birlikte gelinlik kesesi tarlatan yanında verilecektir. Gelinlik kargoyla gönderim yapılırsa karşı ödemeli gönderilecektir. Gelinliği pahalı bulmayın elinize aldığınızda ne kadar kaliteli olduğunu farkedeceksiniz. Lütfen Resimlere Göz atın. Resimlerde işlemeler net çıkmamıştır. Pazarlık düşünülebilir. Kafanızdaki fiyat ya da bütçenize göre kolaylık sağlanır.
  • #3592281
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.