Gebzede sahibinden satılık

Gebzede sahibinden satılık

Marmara » Kocaeli » Gebze
118.000₺
  • 118.000₺
    Marmara » Kocaeli » Gebze
Gebzede sahibinden satılık
 
Gebzede sahibinden satılık Gebzede sahibinden satılık Gebzede sahibinden satılık Gebzede sahibinden satılık Gebzede sahibinden satılık Gebzede sahibinden satılık
GEBZE YENİKENT MAHALLESİ HUZUR KENT KONUTLARINDA BİNA 10 KATLI OLUP DAİREMİZ ZEMİN KATTADIR. 90 m² NET KULLANIM ALANI (DUVARLAR HARİÇ). 105 m² BRÜT ALANA SAHİPTİR. CEPHESİ KUZEY-DOĞU ve GÜNEY-DOĞU DUR. 1999 DEPREM YÖNETMELİĞİNE UYGUN RADYE TEMEL TÜNEL KALIP SİSTEMİNE GÖRE YAPILMIŞTIR. TAŞIYICI DUVARLARI BETONARME PERDE DUVARDIR. BİNADA SU DEPOSU VARDIR. OTOBÜS, MİNİBÜS VE TAKSİ DURAKLARINA, ANA YOLA YAKINDIR. ÖNÜNDE SPOR VE ÇOCUK PARKI VARDIR. ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPILMIŞTIR. 100 ARAÇ VE ÜZERİ KAPASİTEDE AÇIK OTOPARKI VARDIR. ETRAFINDA; MİGROS, DÜĞÜN SALONU, SPOR SALONU, KARAKOL, CAMİ, PAZAR YERİ, ECZANE, SAĞLIK OCAĞI, YENİ SGK BİNASI, MUHTARLIK, DİASA, BİM, HAKMAR, PASTANE, BENZİN İSTASYONU, ORTA OKUL, LİSE, ANA OKULU, KREŞ GİBİ KURUM VE KURULUŞLAR VARDIR. *** SAHİBİNDEN SATILIKTIR. PAZARLIK PAYI VARDIR.
  • #3686573
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.