Gaziosmanpaşada kadınlar plajı

Gaziosmanpaşada kadınlar plajı

Marmara » İstanbul » Gaziosmanpaşa
30₺
  • 30₺
    Marmara » İstanbul » Gaziosmanpaşa
Gaziosmanpaşada kadınlar plajı
 
Gaziosmanpaşada kadınlar plajı Gaziosmanpaşada kadınlar plajı Gaziosmanpaşada kadınlar plajı Gaziosmanpaşada kadınlar plajı
Boğazın incisi tarihi ''SARIYER RUMELİ KAVAĞI, ALTINKUM BAYANLAR PLAJI''deniz, kumsal ve piknik alanının iç içe bulunduğu siz bayanların gönül rahatlığıyla denize girebileceği bir plajdır. Sadece 'BAYANLARA' özel Kadınlar Plajına haftanın her günü CUMARTESİ ve PAZAR DAHİL bayan hostesler eşliğinde günü birlik gidiş-dönüş plaj turlarımız başlamıştır. *SABAH 07:00 07:30'da evlerinizden alıyoruz. *AKŞAM 17:30 18:00 arası plajdan dönüyoruz. SERVİSLERİMİZİN HİZMET VERDİĞİ SEMTLER (30 TL) ALİBEYKÖY SULTANGAZİ FATİH TOPKAPI EYÜP YEŞİLPINAR GÜNGÖREN VATAN CAD. GOP BAĞCILAR BAHÇELİEVLER FINDIKZADE BAYRAMPAŞA ESENLER KAĞITHANE K.M.PAŞA 500EVLER ATIŞALANI OKMEYDANI YENİBOSNA SULTANGAZİ MAHMUTBEY ZEYTİNBURNU GÜNEŞLİ ŞİRİNEVLER HALKALI İKİTELLİ HAFTANIN 2 GÜNÜ (PAZARTESİ-PERŞEMBE GÜNLERİ)HİZMET VERİLEN SEMTLER (35 TL) (EN AZ 3 KİŞİ OLMAK ŞARTIYLA) BAŞAKŞEHİR SEFAKÖY CENNET M. KÜÇÜKÇEKMECE AVCILAR PLAJDA MEVCUT OLANLAR: 1-Giyinme kabinleri 2-Duş yerleri 3-Sağlık ekibi 4-Can kurtaranlar(bayan) CRET SINIRLAMASI 0-6 yaş ÜCRETSİZ 7-10 yaş 10.00TL 11 yaş ve üzeri 30.00TL NOT:9 YAŞINDAN BÜYÜK ERKEK ÇOCUKLARININ PLAJIMIZA GİRMESİ YASAKTIR. PLAJ GİRİŞİNDE ÇOCUKLARIN NÜFUS CÜZDANIYLA GELMESİ MECBURİDİR. İSTANBULUN HER SEMTİNE EN AZ 16 KİŞİLİK GRUPLAR İÇİN ADRESE ÖZEL ARAÇ GÖNDERİLİR.!
  • #3097309
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.