GÜZEL KIZLARIMIZA EV ARIYORUZ

GÜZEL KIZLARIMIZA EV ARIYORUZ

Marmara » İstanbul » Ümraniye
Görüşülür
GÜZEL KIZLARIMIZA EV ARIYORUZ
 
GÜZEL KIZLARIMIZA EV ARIYORUZ GÜZEL KIZLARIMIZA EV ARIYORUZ GÜZEL KIZLARIMIZA EV ARIYORUZ GÜZEL KIZLARIMIZA EV ARIYORUZ GÜZEL KIZLARIMIZA EV ARIYORUZ
NOT: TEK TEK ALINABİLECEĞİ GİBİ, İKİSİNE BİRDEN DE SAHİP OLABİLİRSİNİZ. 11 aylık Van Kedisi (Beyaz - Adı: Misket) ile 10 aylık Tekir (Alacalı - Adı: Cimcime) kızlarımıza yeni yuva arıyoruz. Neredeyse bir yıldır bizimle olan kızlarımızı, yeni evimizin çok küçük olması ve yakın zamanda çocuk sahibi olmayı düşündüğümüz için yeni yuvaları ile tanıştırmaya hazırlanıyoruz. kisi de çok akıllıdır. Aman iki kedi zor demeyin. Emin olun bir kedi iki kediden daha zor. Bu kardeşler birbirleri ile oynarken siz eğleneceksiniz, enerjileri böylece tükendiğinde de size keyifle koynunuza alıp sevmek kalacak. kisinin de karneleri mevcut ve tüm gerekli aşıları yapılmış durumda. (Kist, parazit, karma vs. hepsi yapıldı ve veterinerimiz tarafından takip altında.) Mama seçme huyları yok, ne verirseniz yiyorlar ve kuru mama ile araları çok iyi. Ayrıca hem aynı tastan yemek yiyorlar, HEM aynı tuvaleti kullanıyorlar, bu yüzden kum derdiniz de tek kediden farklı olmayacaktırr. Ayrıca tuvalet konusunda bulabileceğiniz en eğitimli kedilerdir. Tırnakları düzenli olarak kesildiği için halı, koltuk vs. tırmalama huyları da yok, aynı zamanda oyun amaçlı olsa bile sizi ısırmayacaklarını da garanti edebilirim, ona göre alıştırıldılar çünkü. Kızlarımızla beraber mama kapları, kapalı tuvaletleri, oyuncakları, yatak olarak kullandıkları herşey, bir adet normal tarak + 1 adet furminator (süper bir tüy temizleme tarağıdır) + 1 adet tüy temizleme eldiveni (tchibodan aldık, severken tüyü taramanıza yarıyor) ve bir de taşıma kafesi tamamen ücretsiz olarak verilecektir. Sadece onlara sıcak bir yuva sağlayıp, onların sevgisini kendi sevgisiyle birleştirecek birilerini arıyoruz. Size çok iyi yoldaş olacaklarını garanti edebilirim. stediğiniz zaman gelip görebilirsiniz, bir defa tanışınca zaten ayrılamayacaksınız :) Not: Biz kızlarımızı henüz kısırlaştırmadık. Bugüne kadar da sıkıntısını çekmedik. Bu konuda kararı da onlara yeni yuva verecek olan aile/kişiye bırakıyoruz. Ancak kısırlaştırmak isterlerse kendi veterinerimizde yapılacak operasyonun da masraflarını biz üstleneceğiz. TAMAMEN ÜCRETSİZDİR. SAHİPLENDİRME, AŞI, YEMEK, BAKIM, BİRLİKTE VERİLECEK EŞYALAR VB. HİÇBİR ŞEY İÇİN KESİNLİKLE HİÇ BİR ÜCRET TALEP EDİLMEYECEKTİR.
  • #3324012
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  • ÇİFLEŞTİRMEK İÇİN HİMALAYAN KEDİSİ..İZMİR

    evimde iran -himalayan mavi gözlü dişi kedim var.1, 5 yaşında.çifleştirmek için ...

  • eskisehirden genc damızlıklar

    2 yasında exotic disi 1, 5 yasında exotic erkek 3 yasında sıyah british shorthai ...

  • İran kedisi arıyorum denizli merkez

    eşim iran kedisini çok sevdiğinden fiyatları çok pahalı olduğundan alamadım ona ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.