GÜMÜLDÜR ÜRKMEZ Denize yakın Klimalı Beyaz Eşyalı Yazlık Apart

GÜMÜLDÜR ÜRKMEZ Denize yakın Klimalı Beyaz Eşyalı Yazlık Apart

Ege » İzmir » Seferihisar
100₺
  • 100₺
    Ege » İzmir » Seferihisar
GÜMÜLDÜR ÜRKMEZ Denize yakın Klimalı Beyaz Eşyalı Yazlık Apart
 
GÜMÜLDÜR ÜRKMEZ Denize yakın Klimalı Beyaz Eşyalı Yazlık Apart GÜMÜLDÜR ÜRKMEZ Denize yakın Klimalı Beyaz Eşyalı Yazlık Apart GÜMÜLDÜR ÜRKMEZ Denize yakın Klimalı Beyaz Eşyalı Yazlık Apart GÜMÜLDÜR ÜRKMEZ Denize yakın Klimalı Beyaz Eşyalı Yazlık Apart GÜMÜLDÜR ÜRKMEZ Denize yakın Klimalı Beyaz Eşyalı Yazlık Apart GÜMÜLDÜR ÜRKMEZ Denize yakın Klimalı Beyaz Eşyalı Yazlık Apart
Bilmem kaç yıldızlı otellerde, klorlu su kokusu içerisinde tatil yapmaya çalışıp, bir hafta için bir aylık kazancınızı harcamak istemiyorsanız, sizleri apart dairelerimizde hesaplı tatile bekleriz. Ege'nin en temiz denizi Seferihisar Ürkmez'dedir. Altyapısı, kanalizasyonu tamamlanmış nadir deniz kıyılarından biridir. Deniz, kum, güneş olsun, akşamları mangal, rakı-balık yeter diyenleri de bekleriz, keşfedilmemiş parkurlarda dağ yürüyüşleri yaparım diyeni de, kendi balığımı kendim tutarım diyeni de bekleriz, gidip balıkçılardan mezattan alırım diyeni de, Kuşadası, Efes, Çeşme, İzmir'e yakın olsun, ulaşımı da kolay diyeni de bekleriz, deniz kenarından hiç ayrılmayacağım, elimde kitabım güneşten kömür olacağım diyeni de... Apart dairelerimizin denize mesafesi 75 m'dir. Apart 3 katlı, bahçeli aile olarak işlettiğimiz bir yer. Dairelerimizde buzdolabı, BULAŞIK MAKİNASI, aspiratör, FIRIN, Çaycı-Kettle, fön makinası, havlu, çamaşır askısı, elbise dolabı, uydu TV, masa sandalye, mutfak gereçleri bulunuyor. Misafirlerimiz için temiz, gıcır gıcır mutfaklar hazırladık. Pencereden baktığınızda meyva ağaçları iştahınızı açsın istedik. Yemeğinizi hemen apart dairenizin önünde bahçede yemek istemez misiniz? Bir apart dairenin kalitesini, tuvalet banyosu belirler. Temiz, özenli, kaliteli malzemelerle oluşturulmuş banyolar sunuyoruz misafirlerimize. ADSL Wireless internet bağlantımız var. Dairelerimizin bir kısmında çamaşır makinası var. Olmayan daireler için giriş katta tüm misafirlerimizin ortak kullanabilecekleri bir çamaşır makinası bulunuyor. Haftada bir çarşafları değiştiriyoruz, temizliğini yaptırıyoruz. Havluları üç günde bir değiştiriyoruz. Hemen yanında bir park ve içinde çocuk parkımız var. Çocuklarıyla tatile gitmek isteyenler için ideal bir yerdir. YEME İÇME ve ALIŞ VERİŞ OLANAKLARI: Çeşitli lokanta, pide kebap salonları var. Ama apart dairelerimizde kolayca yemek hazırlayabileceğiniz mutfaklar olduğu için 250 m yakınındaki Tansaş marketten ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Ayrıca Pehlivanoğlu, BİM, ŞOK, Diasa, Denmar gibi marketleri ve haftada iki kez kurulan pazarı olan bir yer Ürkmez. Yiyecek, içecek oldukça ucuz. KONUM: Ürkmez, Kuşadası körfezinin kuzey bölümünde yeralır. İzmir'e 50 km, İzmir Havalanı'na 40 km, Seferihisar'a 24 km, Kuşadası'na 50 km, Efes antik kentine 40 km uzaklıktadır. Yanyana olan Gümüldür ve Özdere beldeleriyle birlikte Gümüldür adıyla ilçe olması planlanmaktadır. ULAŞIM : Kamil Koç turizm, İstanbul ve Ankara'dan her gün sabah akşam otobüs seferleri düzenliyor. Metro Turizm İstanbul'dan her gece iki sefer üst üste düzenliyor. Ankara'dan da her gece otobüs seferleri var.
  • #3398745
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.