GSM Booster Cep Telefonu Sinyal Yükseltici SET2 Turkcel Vodafon

GSM Booster Cep Telefonu Sinyal Yükseltici SET2 Turkcel Vodafon

Karadeniz » Samsun » Atakum
350₺
  • 350₺
    Karadeniz » Samsun » Atakum
GSM Booster Cep Telefonu Sinyal Yükseltici SET2 Turkcel Vodafon
 
GSM Booster Cep Telefonu Sinyal Yükseltici SET2 Turkcel Vodafon GSM Booster Cep Telefonu Sinyal Yükseltici SET2 Turkcel Vodafon GSM Booster Cep Telefonu Sinyal Yükseltici SET2 Turkcel Vodafon GSM Booster Cep Telefonu Sinyal Yükseltici SET2 Turkcel Vodafon GSM Booster Cep Telefonu Sinyal Yükseltici SET2 Turkcel Vodafon GSM Booster Cep Telefonu Sinyal Yükseltici SET2 Turkcel Vodafon
GSM 900 Cep Telefonu Sinyal Güçlendirici Komple SET TÜRKİYE İÇİ HER İL ve İLÇEYE ÜRÜN KARGOLANABİLMEKTEDİR. ALICININ TALEP ETTİĞİ BÜTÜN KARGO FİRMALARIYLA YOLLAYABİLİRİZ. ÜCRETSİZ KARGO TOPLU ALIMLAR İÇİN İNDİRİMLİ FİYAT ALINIZ cihazı aktif hale getirildiğinizde cep telefonu sinyal çekim kalitesinin mükemmel derecede nasıl arttırdığını göreceksiniz. ürün talebi için bize gsm numaramızdan ya da sahibinden üzerinden ulaşabilirsiniz. ÜRÜN UZAK MESAFEDEKİ GSM CEP TELEFONU YAYININI ALIR VE BULUNDUĞUNUZ BÖLGEDE 100 METRE DAİRESEL ALANA DAĞITIR. Cep telefonuzun çekmediği yerler için mükemmel Çözümdür.Tek yapmanız gereken Anteni Baz istasyonu tarafa konumlandırmak ve cihazı fişe takmaktır. Cihaz üzerindeki LCD Ekrandaki sinyal kalitesi vb. bilgilendirme sayesinde hassas ayar ve daha iyi bir konumlandırma yapabilmektesiniz. KOMPLE SET OTEL, CAFE, BODRUM ve ZEMİN KATLARI, KÖY KESİMLERİ, ARAZİ VB. YERLERDE CEP TELEFONU ÇEKİM SORUNUNA MÜKEMMEL BİR ÇÖZÜM OLACAKTIR. Not: Dışarıya takacağınız dış cephe anteni yağmur, kar vb. sert hava koşullarına karşı dayanıklıdır, etkilenmez. Gsm Booster Cihaz Ürün özellikleri: (cihaz TAİWAN malıdır) Marka Adı: GSM 900MHz sinyal tekrarlayıcı/güçlendirici Booster Model Numarası:gsm980 Açıklama: Voltaj: 220VAC / DC12V Çalışma Frekansı: 900MHz Kazanç:70db Aldığı Sinyali Dağıtma alanı: 100metre dairesel alan(yaklaşık 50x50=2500metrekare) Çıkış gücü:70db Uplink: 65dBm Donwlink: 70dbm Empedans: 50Ω; Ortam sıcaklığı:-10oC - 50oC Yapılandırma: 12V/2A Prower Boyut: 213X106X24mm. Net ağırlık: 0.81kg. Brüt Ağırlık: 1.00 kg Ağırlık Dış Cephe/ Outdoor Anten Özellikleri 800~2500MHZ GSM Yagi antenna 20 dBi N Male connector Ürün boyutu:60 Anten Kablo Uzunluğu: 20metre lmr200 quality İç Cephe /indoor Anten özellikleri: Çok yönlü omni anten; 7 dbi kazanç; MHz için uygundur; GSM (900MHz için: 890MHz - 960MHz) uzunluk; 21 cm Konektör: N Erkek Package includes(Paket İçeriği): - 1 x 70DB GSM Signal Booster - 1 x Power adapter(güç kaynağı) (AC 100~240V /12V) - 1 x English/Taiwan user manual(Kullanım klavuzu) - 1xOutdoor Antenna Length(dış cephe anten):20DB 60cm - 1xIndoor Antenna Length(iç cephe anten): 7DB 21cm - 1xAntenna Mounting Bracked(anten montaj kelepçesi) - 1x20m 50ohm N-N Connector Quality Antenna Extensıon Cable NOT: sistemi araçta & seyyahatte kullanmak isteyen müşterilerimiz için araç seti belirtmeleri halinde +40tl karşılığında siparişlerine eklenmektedir.(Çakmak girişli adaptör ve araç üstü mıknatıs standlı anten)
  • #3799615
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.