GOLDEN RETRIEVER YAVRULARI AŞILI SAGLIK KARACA DOG DAN

GOLDEN RETRIEVER YAVRULARI AŞILI SAGLIK KARACA DOG DAN

Akdeniz » Adana » Seyhan
400₺
GOLDEN RETRIEVER YAVRULARI AŞILI SAGLIK KARACA DOG DAN
 
GOLDEN RETRIEVER YAVRULARI AŞILI SAGLIK KARACA DOG DAN GOLDEN RETRIEVER YAVRULARI AŞILI SAGLIK KARACA DOG DAN GOLDEN RETRIEVER YAVRULARI AŞILI SAGLIK KARACA DOG DAN GOLDEN RETRIEVER YAVRULARI AŞILI SAGLIK KARACA DOG DAN GOLDEN RETRIEVER YAVRULARI AŞILI SAGLIK KARACA DOG DAN GOLDEN RETRIEVER YAVRULARI AŞILI SAGLIK KARACA DOG DAN
GOLDEN RETRIEVER YAVRULARI AŞILI SAGLIKLI YAVRULAR KARACA DOGDA ÖNCÜ KURULUŞ KARACA DOG DAN GOLDEN YAVRULARI AŞILI SAGLIKLI YAVRULAR NOT Pansiyon Hizmetide Vermekteyiz. ADANA KARACA DOG OLARAK UCUZA SAHİPLENDİRİYORUZ DİYE TEPKİLERDE ALIYORUZ AMA OLSUN ÖNEMLİ OLAN SİZ HAYVAN SEVERLERİ ORIJINAL IRK VE SAGLIKLI KÖPEK SAHİBİ YAPMAKTIR TİCARİ GAYEMİZ YOKTUR Ayrıca KENDİ BESLEDİGİMİZ KÖPEKLERİN YAVRULARINI SAHİPLENDİRİYORUZ KARACA DOG OLARAK BİZİ DESTEKLEDİGİNİZ İÇİN GURUR DUYUYORUZ HER ZAMAN YERİMİZİ ZİYARET ETMEYE BEKLERİZ KÖPEKLERİMİZİN HANGİ ŞARTLARDA BAKILIP BESLENDİGNİ GÖRUNÜZ İRT TLF 0543 2427879 Diger ırklarımızı görmek için ilan verenin diger ilanlarını tıkla sag üste veye wwww.karacadog.com FACEDEN Karacadog.çiftligi ekle veya abone ol. herkese açıktır.
  • #3074060
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • yavru pointer SATILIK ANKARA!!

    Kendime ayırdığım 07.03.2012 doğumlu pointerımi satıyorum!! *Babası kendi köpeği ...

  • kızımız dafne nin 3 tane yavrusu dünyaya geldi.

    kızımız Dafne nin 3 yavrusu oldu.yavrular 40 günlük olduklarında tuvalet eğitimi ...

  • AHŞAP KÖPEK KULÜBESİ İMALATI VE SATIŞI

    Sadık dostlarınızı yağmurdan ve soğuktan korumak için ahşap lambri malzemesinden ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.