GOLDEN RETRİEVER 4 AYLIK SAFKAN IRK GARANTİLİ + PROF KULÜBE VE DİĞER AKSESUARLAR

GOLDEN RETRİEVER 4 AYLIK SAFKAN IRK GARANTİLİ + PROF KULÜBE VE DİĞER AKSESUARLAR

Marmara » Kocaeli » Gölcük
1.000₺
GOLDEN RETRİEVER 4 AYLIK SAFKAN IRK GARANTİLİ + PROF KULÜBE VE DİĞER AKSESUARLAR
 
GOLDEN RETRİEVER 4 AYLIK SAFKAN IRK GARANTİLİ + PROF KULÜBE VE DİĞER AKSESUARLAR GOLDEN RETRİEVER 4 AYLIK SAFKAN IRK GARANTİLİ + PROF KULÜBE VE DİĞER AKSESUARLAR GOLDEN RETRİEVER 4 AYLIK SAFKAN IRK GARANTİLİ + PROF KULÜBE VE DİĞER AKSESUARLAR GOLDEN RETRİEVER 4 AYLIK SAFKAN IRK GARANTİLİ + PROF KULÜBE VE DİĞER AKSESUARLAR GOLDEN RETRİEVER 4 AYLIK SAFKAN IRK GARANTİLİ + PROF KULÜBE VE DİĞER AKSESUARLAR GOLDEN RETRİEVER 4 AYLIK SAFKAN IRK GARANTİLİ + PROF KULÜBE VE DİĞER AKSESUARLAR
Oğlumuz İzmit pasteur'un sarımeşe yetiştirme çiftliğinden 2 ay önce aldık.2 aydır evde çiş eğitimi gazete olarak öğretildi.Şuanda 4 aylık ve ayrıca "HAYIR, OTUR, BEKLE, GEL, GETİR, PATİ VER, YAT, SÜRÜN" komutları öğretildi.Tüm aşıları bitmiş olup ense damlası yapılmıştır.Aşı karnesi verilecektir.Hiç bir sağlık problemi yoktur ve küt burundur. Köpeğiğmiz ismini biliyor. köpeğimizle beraber verdiklerimiz; 1) Köpek ile birlikte ısı yalıtımlı el yapımı terası olan bir kulübe verilecektir.(piyasa değeri 1500-2000 tl) 2) Profesyonel tarağı (50 tl) 3) Diş plak kumu 4) Uzatmalı ayarlı el tasması 5) 10 kg 'luk pedigree mama Şimdi asıl soru peki neden ayrılıyorsunuz bu kadar kaliteli ve herşeyi olan bir arkadaştan? Şöyle açıklayayım biz köpeğimize evde bakıyoruz ve bahçeli bir evimiz yok benimde işim nedeniyle yurt dışına gitmem gerekiyor.henüz daha küçük olduğu için sahiplendirmek istedik fakat evimiz bahçeli olmadığı için bir sonraki evi bahçeli olması taraftarıyız ve bizim kadar sevgi dolu bakabilecek bir aile istiyoruz.
  • #3239543
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • sahibinden sibirya kurdu

    9 aylık safkan dişi sibirya kurdu tüm aşıları yapılmış kimliği çıkartılmış tır i ...

  • istanbuldan sahibinden satılık sibirya kurdu

    9 aylık saf sibirya kurdu bütün aşıları yaptırılmıştır karnesi ve kimliği mevcut ...

  • Kayıp Erkek Sibirya Kurdu (maskeli ve mavi gözlü)

    3 yaşında erkek sibirya kurdu (maskeli ve mavi gözlü) cinsi köpeğim Alacaatlı Ma ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.