GEMLİK UMURBEY AYTEPE SATILIK VİLLALAR.

GEMLİK UMURBEY AYTEPE SATILIK VİLLALAR.

Marmara » Bursa » Umurbey
670.000₺
  • 670.000₺
    Marmara » Bursa » Umurbey
GEMLİK UMURBEY AYTEPE SATILIK VİLLALAR.
 
GEMLİK UMURBEY AYTEPE SATILIK VİLLALAR. GEMLİK UMURBEY AYTEPE SATILIK VİLLALAR. GEMLİK UMURBEY AYTEPE SATILIK VİLLALAR. GEMLİK UMURBEY AYTEPE SATILIK VİLLALAR. GEMLİK UMURBEY AYTEPE SATILIK VİLLALAR. GEMLİK UMURBEY AYTEPE SATILIK VİLLALAR.
BURSA ili GEMLİK ilçesi Umurbey de aytepe MEVKİİNDE SATILIK VLLALAR . ULUDAĞ, MUDANYA, GEMLİK ŞEHİR, GEMLİK KÖRFEZ , ARMUTLU, KAPANMAZ MANZARALARI ATMOSFERİK OLARAK ÇEVRİLİ YÜKSEK OKSİJEN KALİTESİ BOL TEMİZ VE KURU YAYLA HAVASI SAĞLIK İÇİN BİREBİR. 4 oda 1 salon 400M2 taban alanı+zemin+garaj+bahçe toplam BRUT 400 m2 alan 59 m2 zemin alanı amerikan iç kapılar duvarada gömme elektrik süpürge sistemi çift cam alman ısıcam sitemi . istinat duvarlar ve bahçe duvarları ile ayrılmış BİRBİRİNDEN bağımsız villalar ... 8 ADET EŞİT YAPILACAK TOPLAM ARSA ALANI 3842 M2 8 ADET İÇİN DİĞERİ İÇİNDE 3900M2 ARSA DAHA TEPEDE O BAŞLANACAK BUNLAR BİTİRİLDİKTEN SONRA 40 gün İÇİNDE anahtar teslimi SÖZLEŞME İLE TESLİMİ YAPILACAKTIR . MAYIS AYI ORTALASRINDA 2015 dış cephe mantolanmış izolasyon sistemi c 25 hazır beton kullanımı radyal temel mutfak dolabları 1, sınıf laminant banyo zeminlerinin altı izolasyon malzemesi kaplama kesin altta su sızdırmaz italyan âââ ¬â⬹duş sistemi ve dekoratif taş kaplama çelik dış kapı ıslak zeminlerin hepsi 1, kalite 1, sınıf seramik 34 m2 salon giriş katında 1 wc 2, 5 m2 yatak odalarında üst katta 3 banyo 8.5x3=25m2 mutfak 12m2 nasıl teslim edileceği ve illüstrasyon dış cephe mevcuttur . ekli dosyamda. 670 000 TL CUZZİ PAZARLIK OLABİLİR. SAYGILARIMLA AYDIN KAYGUSUZ diğer fotografları aşagıdaki sitemde görebilirsiniz. www.anggayrimenkul.com gayrimenkulde doğru ve güvenilir adres.
  • #3984226
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.