GEÇİMİMİ SAĞLAMAK İÇİN İŞ ARIYORUM

GEÇİMİMİ SAĞLAMAK İÇİN İŞ ARIYORUM

Ege » Denizli » Denizli
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » Denizli » Denizli
GEÇİMİMİ SAĞLAMAK İÇİN İŞ ARIYORUM
 
GEÇİMİMİ SAĞLAMAK İÇİN İŞ ARIYORUM GEÇİMİMİ SAĞLAMAK İÇİN İŞ ARIYORUM GEÇİMİMİ SAĞLAMAK İÇİN İŞ ARIYORUM GEÇİMİMİ SAĞLAMAK İÇİN İŞ ARIYORUM GEÇİMİMİ SAĞLAMAK İÇİN İŞ ARIYORUM GEÇİMİMİ SAĞLAMAK İÇİN İŞ ARIYORUM
1969 Çameli-Denizli doğumluyum.İlk-Orta ve Lise tahsilimi Antalya'da tamamladım.Askerlik hizmetimden sonra 1992 yılında denizliye geldim Org.San.Bölgesinde bulunan Tümteks A.Ş.de vardiye sorumlusu olarak 6 ay görev yaptım.yılları arasında Denizli-Merkezde bulunan Başaranlar A.Ş.de ulusl.taşıma görevlisi olarak işe başladım. 1995 yılında ulusl.taş.departmanının tasfiye edilmesi ile aynı yerde ön muhasebe işleri, bilgisyar bakım-onarım, alım-satım işlerine baktım. Kömür departmanında çalışırken ayrıldım. Denizli'de bulunan Ün-Ef İnş.firmasında idari mali ve idari işler sorumlusu olarak çalıştım. Yien Denizli'de bulunan Kara Elmas Kömür Ofisinin fazla ücret teklifini kabul ederek bu firmada aynı görevle çalışmaya başladım. 2007 yılının sonunda mali krizden dolayı iş yerinin iflas etmesi sonucu işsiz kaldım. Yaklaşık iki aydır işsizim. Evi ve iki çocuk babasıyım. Halen Denizli'de ikamet ediyorum. Antalya'yıda iyi bilirim. İş tercihim Denizli ve Antalya'dan olabilir. Bilgisayar ve ekipmanlarını (ofis programları)muhasebe paket programları (netsis, musoft vs.) kullanırım. B sınıfı ehliyetim (1990 yılından) mevcuttur. Seyahata engel bir durumum yoktur.
  • #124745
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.