GEBZE DARICA BÖLGESİNDE BAYAN ÖĞRETMENDEN SÜRÜCÜ DİREKSİYON DERS

GEBZE DARICA BÖLGESİNDE BAYAN ÖĞRETMENDEN SÜRÜCÜ DİREKSİYON DERS

Marmara » Kocaeli » Gebze
50₺
  • 50₺
    Marmara » Kocaeli » Gebze
GEBZE DARICA BÖLGESİNDE BAYAN ÖĞRETMENDEN SÜRÜCÜ DİREKSİYON DERS
 
GEBZE DARICA BÖLGESİNDE BAYAN ÖĞRETMENDEN SÜRÜCÜ DİREKSİYON DERS GEBZE DARICA BÖLGESİNDE BAYAN ÖĞRETMENDEN SÜRÜCÜ DİREKSİYON DERS GEBZE DARICA BÖLGESİNDE BAYAN ÖĞRETMENDEN SÜRÜCÜ DİREKSİYON DERS
14 yıllık sürüş ve eğitim tecrübesine sahip, Lise Öğretmeni Bayandan Gebze- Darıca- Çayırova- Dilovası ve yakın çevresinde yaşayan BAYAN sürücü adaylarına, sürücü adayına ait otomatik ve manuel her tür araçla, öğretmene ait 2011 model manuel Volkswagen Jetta marka (resimdeki model) araçla direksiyon dersleri verilir. ''Ehliyetim var ve araç kullanamıyorum'' ya da ''ehliyet sınavında artık çok daha önem arzeden direksiyondan geçmem gerek mi diyorsunuz'' .Bölgede 14 yıldır bayanlara yönelik sürücü , direksiyon eğitimini aktif olarak veren biri olarak tüm bunları kolaylıkla yapabilmenize yardımcı oluyoruz.
  • #3522248
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.