Freesia Flower Kumköy

Freesia Flower Kumköy

Akdeniz » Antalya » Side
99.000€
  • 99.000€
    Akdeniz » Antalya » Side
Freesia Flower Kumköy
 
Freesia Flower Kumköy Freesia Flower Kumköy Freesia Flower Kumköy Freesia Flower Kumköy Freesia Flower Kumköy Freesia Flower Kumköy
Normal Daire 2+1 (95 m2) Oturma odası ve açık mutfak (34 m2) Yatak odası (14 m2) Çocuk odası/Misafir odası (11 m2) Banyo (4 m2) 1 nolu balkon (18 m2) 2 nolu balkon (5 m2) Lokasyon Freesia Flower Kumköy Projesi Side'nin Kumköy semtinde cazibe merkezlerinin tam ortasında bulunmaktadır. Proje Kumköy sahil yolunda, yol boyu devam eden çarşıların hemen arkasında kalmaktadır ve 5 yıldızlı otellere 1 dakikalık yürüyüş mesafesindedir. Ayrıca Kumköy'ün Plajına olan uzaklığıda 700 m'dir. Freesia Flower Kumköy'ün Antalya bölgesinin ünlü turistlik merkezlerine olan uzaklıklarınıda aşağıda görebilirsiniz: Kumköy plajına 700 m Kumköy Çarşılarına 100 m Side antik kentine 3 km Manavgat şehir merkezine 5 km Antalya havalimanına 46 km Beşkonak rafting merkezine 25 km Manavgat şelalesine 4 km Ayrıca şunuda belirtmek isteriz ki, firma olarak önceliğimiz müşterilerimizin her anlamda konforudur. Bu nedenle, müşterilerimize satış sonrası hizmet vermeye devam ediyoruz. Bu hizmetler kapsamında, dairelerimizin içinde bulunduğu sitenin yönetimini biz üstleniyoruz. Müşteirilemizin aldıkları dairelerle ilgili her türlü probleminde, onlara yardımcı olmak için hazır bekliyor olacağız. Dahada fazlası, müşteri konforu öncelikli kalite politakımız gereğince, eğer müşterilerimiz dairelerini kiraya vermek isterlerse, onların evrak işleriyle ve kiracılarıyla ilgilenceğiz. Dairelerimiz Antalya Havalimanına 45 dakika uzaklıkta ve, müşterilerimiz daireleri almadan once gelip görmek istediklerinde, ve aldıktan sonra ilk defa taşınmak istediklerinde, onlara havalimanından evlerine ücretsiz taşıma sağlıyoruz. Ayrıca bu hizmet, günün hangi saati olursa olsun, uygun bir ücret karşılığı satış sonrasıda devam edecektir.
  • #3373851
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.