Fr@NS1Z BuLLD0G 'Lar Petonya'da sizleri bekliyor..

Fr@NS1Z BuLLD0G 'Lar Petonya'da sizleri bekliyor..

Marmara » İstanbul » İstanbul
Görüşülür
Fr@NS1Z BuLLD0G 'Lar Petonya'da sizleri bekliyor..
 
Fr@NS1Z BuLLD0G 'Lar Petonya'da sizleri bekliyor.. Fr@NS1Z BuLLD0G 'Lar Petonya'da sizleri bekliyor.. Fr@NS1Z BuLLD0G 'Lar Petonya'da sizleri bekliyor..
ırk ve sağlık garantili özel fransız yavrularımız sizleri bekliyor.. tüm yavrularımız yurtdışı sertifikalıdır..! PETONYA İLETİŞİM : 0(216) 361 00 61--0545 735 1 735 http://www.facebook.com/petonya34 Alcağınız tüm yavrular avrupa birliği pasaportlu ( idral, kan, dışkı ) testlerinden tam not almış sorunsuz yavrulardır bu evraklar size satış esnasında teslim edilmektedir. Firmamız bünyesindeki ekip arkdaşlarımız Devlet kurumları tarafından verilen tüm sertifikalarını almış olup profesyonel bir hizmet su...nmaktadır. Türkiye'de hep ilkleri size sunan tek firma olarak sizlere fiyat ve en iyi hizmet anlayışı ile hep yanınızdayız, satış sonra hizmetlerimizlede yanınızdayız.. NOT: ALACAĞINIZ TÜM YAVRULAR AVRUPA BİRLİĞİ ÜYESİ TÜM ÜLKELERE TESLİMAT GARANTİSİ VEREN TEK FİRMA PETONYA ******** Satış sonrası hizmetlerimiz EĞİTİM, PANSİYON, PET KUAFÖR, VETERİNER HİZMETLERİMİZLEDE SİZLERLEYİZ. TÜKİYE'YE KAZANDIRDIĞIMIZ IRKLAR SÖZDE DEĞİL GERÇEK SERTİFİKALI YAVRULAR ) Yorkshire terrier-Bordeux mastiff-Danua-BeagleGolden retriever-Pinscher-Shar pei-Cane corso-Bichon frise-Cocker ( american, spaniel )-Collie-Maltese terrier-West highland white terrier-Pomeranian-Newfoundland-Bernese mountain dog-Bobtail-Samoyed-Tibet mastiff-Napolitan mastiff-Chihuahua-Cavalier king Charles-Pekingese-Jack russel-Shih-tzu-Chow chow-English bulldog-French bulldog-American bulldog-Basset hound-Labrador retriever-German shepherd PETONYA SEVİMLİ DOSTLARINIZ VE SİZİN HEP YANINIZDA
  • #2790150
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Kangal karabaş safkan satılık

    yavru 1 aylıktır ve 2 gün oldu alalı ama satmak zorundayım fiyatı telefonla görü ...

  • Bafrada chopper doberman

    SAHİBİNDEN SATILIK CHOPPER DOBERMAN YAVRULARI . DİŞİ VE ERKEK YAVRULAR MEVCUTTUR ...

  • ankarada ücretsiz golden retriever yavruları

    Ankara'da ikamet eden, yavrunun aşıları ve gerekli bakım ihtiyaçlarını karşılaya ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.