Face to Face ingilizce hazırlık kitap seti

Face to Face ingilizce hazırlık kitap seti

Ege » İzmir » İzmir
150₺
  • 150₺
    Ege » İzmir » İzmir
Face to Face ingilizce hazırlık kitap seti
 
Face to Face ingilizce hazırlık kitap seti Face to Face ingilizce hazırlık kitap seti Face to Face ingilizce hazırlık kitap seti
ege ve 9 eylulde bu sene hazırlık bolumunde okumaya baslıcak arkadaslara uygun fıyatta face to face ingilizce hazırlık kıtap setı temın edılır kıtaplar 2. eldir fakat yıpranmamıstır hatta kıtap cdlerı bıle hala mevcuttur nerdeyse 1. elden farksızdır kıtapların su ankı 1. el degerı 600 ıla 500 lıra arası degısmektedır ve ben sadece 150 lıraya satıyorum pazarlık payıda bulunmaktadır numaramı bırakıyorum cıddı olarak ılgılenen arkadaslar arayabılırler veya verdıgım numaraya msj atabılırler numaram(NOT: Elimde face to face elementary kitabı yoktur daha sonrakı kurlarda gosterılecek olan pre ıntermedıate - intermedıate ve upper ıntermedıate kitapları vardır yanı renklerı lacıvert koyu yesıl ve mor olan kıtaplar)
  • #2258416
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.