FULL YAPILI OKULA SIFIR TEMELLI TOKI DAIRE

FULL YAPILI OKULA SIFIR TEMELLI TOKI DAIRE

İç Anadolu » Ankara » Sincan
40.000₺
  • 40.000₺
    İç Anadolu » Ankara » Sincan
FULL YAPILI OKULA SIFIR TEMELLI TOKI DAIRE
 
FULL YAPILI OKULA SIFIR TEMELLI TOKI DAIRE FULL YAPILI OKULA SIFIR TEMELLI TOKI DAIRE FULL YAPILI OKULA SIFIR TEMELLI TOKI DAIRE FULL YAPILI OKULA SIFIR TEMELLI TOKI DAIRE
TEMELLİ MEVKİ ÖZELLİKLERİ Ankaraya 25 dk mesafede Ünlü Göl rekreasyonu ve piknik alanı güvenlikli, balık tatutulur Hızlı tren durağı Metronun son durağı Temelli Geleceğin Disneyland mevkisi A101 , SOYKAN, 5 DİGER MARKET Balıkçı, manav, hırdavatçılar, kasaplar, kuaförler, eczaneler dişçi doktor ...... Sakin doğa ile huzurlu yaşam isteyenlere mükemmel bir yer TOKİ SİTELERİN ÖZELLİKLERİ İki katlı büyük cami Alış veriş merkezi Sağlık ocağı Ilk okul , ortaokul , düz ve meslek lisesi Yürüyüş alanları 1 Football ve 2 basketball sahası Çocuk parkı ve kamelyalar Her binanın araba parkı ayrı Binamız site içinde çevrilidir Bahçivan ve kapıcı görevlilerimiz mevcuttur Her binada 2 asansör , su deposu , yangın merdiveni...... DAİRENİN ÖZELLİKLERİ Odalar ve salon laminat parke wenge rengi Koridor , banyo , WC , mutfak ve balkon fayanslıdır Daire duvarları su bazlı beyaz boya üzeri gümüş desenli kombi takılıdır, abonelikleri açıktır Petekleri yeni büyük taktım ısı bakımından daha verimli Balkon PVC CAM ile kapalı Mutfak dolapları mevcut Giriş Çelik kapı Gelin görün ve sonra karar verin Dairemi özenerek yaptım içinde oturmaktayım ihtiyaçtan dolayı satıyorum Toki ye geri ödemesi var arayın detaylarını görüşelim. Alana şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
  • #3649280
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.