FULL EGİTİMLİ SECERELİ SATILIK ALMAN KURDU - K9 DOG KENNELS

FULL EGİTİMLİ SECERELİ SATILIK ALMAN KURDU - K9 DOG KENNELS

Marmara » Bursa » Soğanlı
Görüşülür
FULL EGİTİMLİ SECERELİ SATILIK ALMAN KURDU - K9 DOG KENNELS
 
FULL EGİTİMLİ SECERELİ SATILIK ALMAN KURDU - K9 DOG KENNELS FULL EGİTİMLİ SECERELİ SATILIK ALMAN KURDU - K9 DOG KENNELS FULL EGİTİMLİ SECERELİ SATILIK ALMAN KURDU - K9 DOG KENNELS FULL EGİTİMLİ SECERELİ SATILIK ALMAN KURDU - K9 DOG KENNELS FULL EGİTİMLİ SECERELİ SATILIK ALMAN KURDU - K9 DOG KENNELS FULL EGİTİMLİ SECERELİ SATILIK ALMAN KURDU - K9 DOG KENNELS
Alman Çoban Köpeği, Alsatian diye de tanınır. Gösterişli, dengeli ve çok güçlü bir köpektir. Pas rengi ve kahve rengi ile siyah ya da tamamen siyah olabilir. Burun her zaman siyahtır. Hafif fakat güçlü bir kemik yapısıyla sağlam, adeleli ve hafif dikdörtgen bir vücut yapısı vardır. Başı vücudu ile orantılı olmalıdır. Hafif konveks bir alnı vardır. Güçlü makas ısırışı ile kapanan dişleri, vücutla birleşen yeri geniş ve uca doğru sivrileşen dik ve öne bakan kulakları vardır (Altı aydan küçük yavrularda hafif öne kıvrık olabilir) Gözler badem şeklinde, koyu renkli ve zeki ifadelidir. Tüylü kuyruğu neredeyse yere kadar iner. Ön bacaklar ve omuzlar adeleli, baldırlar güçlü ve sağlamdır. Yuvarlak ayakları sert tabanlıdır. Uzun veya kısa tüylü olabilirler. Bakımı : Bu ırk, az da olsa sürekli tüy döker ve mevsimsel tüy dökümü oldukça yoğun olabilir. Eve dökülen tüyler problemse günlük fırçalama tavsiye edilir. Deri yağ dengesini bozmamak için yılda en fazla bir iki kez yıkanmalıdır. Yaşam Ortamı : Alman çoban köpeği yeterli egzersiz imkanı sağlanırsa apartmanda da yaşayabilir.
  • #1983586
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • 3 aylık dişi rus finosu spitz

    çok sevimli, çok tatlı, oyuncu, çok iyi ev bekçiliği yapar, tuvalet eğitimli, ÇO ...

  • ingiliz pointer yavruları

    arkadaşlar yavruları gelip alma şartıile aydın kuşadasında yavrular 150.00 tl ye ...

  • Golden Retriever 2 aylık alman kurdu ile takas.

    Merhaba arkadaslar su anda elimde bulunan son erkek golden retriever satışa sunu ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.