FOAM LANCE KÖPÜK YAPMA APARATI+5 KG ŞAMPUAN

FOAM LANCE KÖPÜK YAPMA APARATI+5 KG ŞAMPUAN

Marmara » İstanbul » Şişli
195₺
  • 195₺
    Marmara » İstanbul » Şişli
FOAM LANCE KÖPÜK YAPMA APARATI+5 KG ŞAMPUAN
 
FOAM LANCE KÖPÜK YAPMA APARATI+5 KG ŞAMPUAN FOAM LANCE KÖPÜK YAPMA APARATI+5 KG ŞAMPUAN FOAM LANCE KÖPÜK YAPMA APARATI+5 KG ŞAMPUAN
STOĞUMUZDA SADECE LAVOR VE KARCHER YIKAMA MAKİNELERİNE UYUMLU FOAM LANCE VARDIR.FOAM LANCE 'İN UCU YIKAMA MAKİNELERİNE GÖRE FARKLILIK GÖSTERMEKTEDİR. GÖNDERİLECEK ÜRÜNLER: 1 ADET FOAM LANCE KÖPÜK YAPMA APARATI PA MARKA ORJİNAL İTALYAN MALI 1 ADET 5 KG ATAS DLS 125 MADE IN ITALY(ŞAMPUAN 25 KG'LİK ORJİNAL AMBALAJDAN BÖLÜNMÜŞTÜR.ETİKETSİZ ŞEKİLDE İSMİ AMBALAJ ÜZERİNE YAZILARAK GÖNDERİLİR.) + 1 ADET FOAM LANCE TAKILAN PLASTİK ŞİŞE (ÖLÇÜSÜZ)**İLE BERABER SET OLARAK GÖNDERİLECEKTİR. FOAM LANCE *SUDAN VE ZAMANDAN TASARRUF SAĞLAR* Fırçasız oto yıkama için köpük yapmak içi gerekli olan aparat. Otoyu Islatmadan önce kuru ve kirli araca sıkıyoruz.10 dk bekliyoruz sonra sadece duruluyoruz.. Normal bir kir de araba yıkamak+durulamak toplam 15-20 dk. Foam Lance , Amacı yoğun köpük yapıp araç üzerinde yoğun köpük oluşturarak 5-10 dk içine araçta ki kirleri sökmesidir, ardından basınçlı makine ile tayzik tuttuğumuzda araçta yoğun kirin gittiği görülür.şişenin içine şampuanı suyla karıştırarak konur. ATAS DLS 125 CİLALI FIRÇASIZ YIKAMA ŞAMPUANI **MADE IN ITALY** Özellikle lüx otoya sahip kurum ve kuruluşlarda her mevsim güvenle kullanılan harika bir fırçasız yıkama deterjanıdır. Yaz aylarında sinek lekesi çıkarma özelliği yüksektir. Araç geç kirlenir.kirliyken temiz gözükür ve kolay temizlenir. DLS 125 Özellikle Foam Lance ile kullanılan bir üründür. ATAS DLS 125 ŞAMPUAN ORJİNAL 25 KİLOLUK DLS 125 OTO ŞAMPUANINDAN BÖLÜNMÜŞ OLARAK ETİKETSİZ ŞEKİLDE İSMİ AMBALAJ ÜSTÜNE YAZILARAK 5 KG'LUK EMNİYETLİ PLASTİK AMBALAJLARDA GÖNDERİLECEKTİR. FOAM LANCE ile kullanım:Foam Lance in kabına 300 gr deterjan +700 gr su koyularak kullanılır DİĞER UYGUN FİYATLI ÜRÜNLERİMİZE DE BAKMANIZI ÖNERİRİZ. İŞ TEL:
  • #3624165
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.