FİGEN BAĞZIBAĞLI Vera Wang Model, Prenses Gelinlik 38-40

FİGEN BAĞZIBAĞLI Vera Wang Model, Prenses Gelinlik 38-40

Marmara » İstanbul » İstanbul
2.000₺
  • 2.000₺
    Marmara » İstanbul » İstanbul
FİGEN BAĞZIBAĞLI Vera Wang Model, Prenses Gelinlik 38-40
 
FİGEN BAĞZIBAĞLI Vera Wang Model, Prenses Gelinlik 38-40 FİGEN BAĞZIBAĞLI Vera Wang Model, Prenses Gelinlik 38-40 FİGEN BAĞZIBAĞLI Vera Wang Model, Prenses Gelinlik 38-40 FİGEN BAĞZIBAĞLI Vera Wang Model, Prenses Gelinlik 38-40 FİGEN BAĞZIBAĞLI Vera Wang Model, Prenses Gelinlik 38-40
Marka: Figen Bağzıbağlı Model: Prenses model, Vera Wang tasarımı, kabarık gelinlik. Bride Wars (Gelin Savaşları) filminde Kate Hudson'ın giydiği kabarık modelin aynısıdır. Kumaş: Şık M kesim göğüs kısmı kaliteli Fransız dantelidir. Etek kısmı kat kat kaliteli tülden oluşmaktadır. Altta bir kat parıltılı tül üzerine düz beyaz tül kullanılarak, eteğin ışıldaması sağlanmıştır. Hafif bir kuyruğu bulunmaktadır. Beden: 38 bedene uygun olan gelinliğin sırt kısmı ipli olduğundan 38-40 bedenlere uygundur. Duvak: 1 uzun( 3 metre) tül duvak, 1 kısa kenarları dantelli duvak Fiyat, gelinlik, geniş tarlatan, kese ve iki duvağı içermektedir. Nişantaşı Figen Bağzıbağlı mağazasından 5.000 TL'ye satın alınmıştır. Sadece bir kez giyilmiştir. Kuru temizlemesi yapılmıştır. 2.500 TL'ye satılıktır.
  • #3765747
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.