FETHİYE, Çalış plajına yakın günlük kiralık yazlık

FETHİYE, Çalış plajına yakın günlük kiralık yazlık

Ege » Muğla » Fethiye
120₺
  • 120₺
    Ege » Muğla » Fethiye
FETHİYE, Çalış plajına yakın günlük kiralık yazlık
 
FETHİYE, Çalış plajına yakın günlük kiralık yazlık FETHİYE, Çalış plajına yakın günlük kiralık yazlık FETHİYE, Çalış plajına yakın günlük kiralık yazlık FETHİYE, Çalış plajına yakın günlük kiralık yazlık FETHİYE, Çalış plajına yakın günlük kiralık yazlık FETHİYE, Çalış plajına yakın günlük kiralık yazlık
Fethiye'de çalış plajına yürüyerek 10 dakika mesafede sakin , şahane babadağ manzaralı, güvenli bir site içerisinde , çocuklar ve yetişkinler için ayrı, ayrı büyük yüzme havuzu bulunan, daha hiç kullanılmamış, yepyeni mobilya ve beyaz eşyaları, 24 saat sıcak su ve klimalı şahane apart daireler tatil için LAPİS HOMES güvencesi ile sizleri bekliyor. 2 yatak odalı Geniş salonlu , mutfaklı, zemin kat dairelerimizin günlük fiatı 120 YTL 3 yatak odalı Geniş salonlu, mutfaklı, çift banyolu , teraslı ve balkonlu dubleks dairelerimizin fiatı ise 160 YTL'dir. Rezervasyon : Kiralık yazlıklarımıza çok fazla talep olduğundan sayın misafirlerimizin rezervasyonlarını yaz gelmeden yapmalarını tavsiye ediyoruz. 2 Haftadan daha az rezervasyonları ise maalesef kabul edemiyoruz. Güvence parası: 2 odalı dairelerimiz en fazla 4 kişiliktir ve güvence ücreti 500 YTL'dir, 3 odalı dubleks suit dairelerimiz ise en fazla 6 kişilik olup güvence ücreti 750 YTL'dir. Bu güvence ücretleri Konuklarımızın, Apartlarımıza istemiyerek verdikleri zararları karşılamak için peşin alınır.Tatil bitiminde ise herhangi bir zarar olmadığı taktirde aynen geri ödenir. Her hangi bir zarar halinde, zarar bu güvence parasından kesilerek kalanı konuğumuza iade edilir.Bu konuda bilgilendiririz.. Rezervasyon şekli , Konuğumuzun istediği tarihler arasında boş olan bir Apartta anlaşma sağlanır, sağlanmaz Konuğumuz toplam ücretinin yarısını, banka hesabımıza havale eder ve kesin rezervasyon yapar, kalan yarısını ve güvence ücretini ise konuta yerleştiği ilk gün öder.
  • #3452467
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.