FAYANS İZOLASYON CTP POLYESTER KAPLAMA FAYANS YALITIM CTP İZOLASYON

FAYANS İZOLASYON CTP POLYESTER KAPLAMA FAYANS YALITIM CTP İZOLASYON

İç Anadolu » Ankara » Ankara
Görüşülür
  • Görüşülür
    İç Anadolu » Ankara » Ankara
FAYANS İZOLASYON CTP POLYESTER KAPLAMA FAYANS YALITIM CTP İZOLASYON
 
FAYANS İZOLASYON CTP POLYESTER KAPLAMA FAYANS YALITIM CTP İZOLASYON FAYANS İZOLASYON CTP POLYESTER KAPLAMA FAYANS YALITIM CTP İZOLASYON FAYANS İZOLASYON CTP POLYESTER KAPLAMA FAYANS YALITIM CTP İZOLASYON FAYANS İZOLASYON CTP POLYESTER KAPLAMA FAYANS YALITIM CTP İZOLASYON FAYANS İZOLASYON CTP POLYESTER KAPLAMA FAYANS YALITIM CTP İZOLASYON FAYANS İZOLASYON CTP POLYESTER KAPLAMA FAYANS YALITIM CTP İZOLASYON
Ek resimlerde yaptığımız Ctp Polyester ile Fayans su izolasyon, Çatı karosu izolasyon çalışmalarımızda; Fayans sökülmesi yapılmamıştır. Moloz kaldırma ve taşıma işi yapılmamıştır. Toz toprak konularına sebebiyet verilmemiştir. Bir çok maliyetten kısılarak hem ekonomik hemde yıllarca su sızıntısı konuları üzerine ustalar ile ve izolasyon sistemlerini deneme zorunluluğu ortadan kalkmıştır. Çagimizdaki teknik gelismeler dogrultusunda mükemmel bir seviyeye ulasan Ctp Camelyaf Takviyeli Polyester izolasyonu ile içinde bulunduğumuz mekanların dış etkenlerden korunması için alanında etkinliği uzun yıllar kanıtlanmış, temelden çatiya kadar uygulanabilen manuel sistem izolasyon şeklidir. FAYANS SU İZOLASYON, TERAS KAROSU İZOLASYON TALEPLERİNİZ İÇİN - Taleplerinizi ( Türkiye'nin Tüm illerinden ) Mail olarak iletebilir veya arayabilirsiniz. KOMPOZİT POLYESTER Cumartesi - Pazar Dahil Sabah 08:00 - 24:00 Gsm :Gsm: Mail : bilgi@terasizolasyon.net Web : www.terasizolasyon.net FAYANS VE KARO ZEMİNLERİNE KAPLANILAN CTP POLYESTER'İN BAŞLICA ÖZELLİKLERİ Ek yeri olmadan kaplanmaktadır. ( Yekpare uygulama ) Zemine doğruca nufuz etmektedir. ( Uzun hizmet ömrü ) Su Ve Neme dayanımlıdır. ( Maksimum su geçirimsizlik. ) İklimsel şartlara dayanımlıdır. ( Üzerinde bitki barındırmaz. ) Yatay ve düşey yüzeylere kaplanılabilmektedir. ( Girintili çıkıntılı ve keskin yerler ) Krozyon Dayanımlıdır. ( Yaşam alanı olarak kullanılabilmektedir. ) Seramik veya Fayans döşenebilir. Dielektriktir. ( Elektrik geçirmez, termoplastiktir. ) Genleşerek deforme olmaz. ( Güneş ışınları, soğuk hava akımlarından etkilenmez. ) İstenilen renkte kaplanmaktadır. ( Dilenilen ral renginde estetik uygulama olanağı ) Çürüme paslanma yaşanmamaktadır. ( Cam - elyaf ve polyester muhteviyatıdır. ) Ateş riskli bölgelerde izolasyon. ( Alev İlerletmeyen Reçine ) Asbest salgısı yapmaz. ( 1 Defa reaksiyona geçtikten sonra, geri dönüşümü yoktur. ) Asit ve türevli sıvılardan etkilenmemektedir.
  • #3409289
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.