FATİHTE ÇOCUKLARA TİYATRO&DRAMA KURSU ARMONİ SANAT

FATİHTE ÇOCUKLARA TİYATRO&DRAMA KURSU ARMONİ SANAT

Marmara » İstanbul » İstanbul
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » İstanbul
FATİHTE ÇOCUKLARA TİYATRO&DRAMA KURSU ARMONİ SANAT
 
FATİHTE ÇOCUKLARA TİYATRO&DRAMA KURSU ARMONİ SANAT FATİHTE ÇOCUKLARA TİYATRO&DRAMA KURSU ARMONİ SANAT FATİHTE ÇOCUKLARA TİYATRO&DRAMA KURSU ARMONİ SANAT FATİHTE ÇOCUKLARA TİYATRO&DRAMA KURSU ARMONİ SANAT FATİHTE ÇOCUKLARA TİYATRO&DRAMA KURSU ARMONİ SANAT FATİHTE ÇOCUKLARA TİYATRO&DRAMA KURSU ARMONİ SANAT
Çapa Millet Caddesi Tuna Apt. No:115 K:1 D:3 Fatih/Çapa/İst. Çapa Armoni Sanat Merkezi Yetkilisi Banu Taşpınar Cep: İş: 0(212) İnternet Sitesi: www.capaarmonisanat.com Çapa Armoni Sanat Merkezinde Tiyatro Dersleri kayıtları devam etmektedir. Armoni Sanatta tiyatro dersleri bireysel ve grup şeklinde verilmektedir. Her yaş grubuna uygun gruplar oluşturulur. Derslerde diyaframı kullanmanın teknikleri, sesi doğru çıkarma ve kullanabilmenin teknikleri, diksiyonu doğru kullanma, tiyatrodaki mimik teknikleri, beden dilini kullanma ve dans&kareografi çalışmaları yapılmaktadır. YARATICI DRAMANIN YARARLARI; Dramanın en önemli yanlarından biri, bireyde hareket, duyu, dil, düşünce, iletişim ve duygunun sentezlenmesini sağlamasıdır. Bireyde empati kültürü oluşturmayı amaçlar. Dramanın en önemli değerlerinden birisi de duyarlılık eğitimi kazandırmasıdır. Dramada gerçekleştirilen pek çok yaratıcı süreç vardır. Bu süreçler sonunda birey kendisinde saklı yetenekleri keşfeder, en verimli olduğu alanı seçer ve o alanda düşünen, zevkle çalışan, üreten, mutlu ve dengeli, kendine ve topluma yararlı, özgüveni gelişmiş, doğru ve sağlıklı kararlar alabilen, başkalarıyla birlikte çalışma alışkanlığı kazanmış, demokratik çağdaş insan haline gelir. Yaratıcı dramanın en önemli boyutlarından biri de insanlar arası karşılıklı davranışların öğrenilebilir ve öğretilebilirliği ile ilgilenen etkileşim eğitim biliminin temel konusu olan TOPLUMSALLAŞMA' dır. Oyunlardaki etkileşim ile toplumsal gerçeklere dayalı temel yapılar benzeştiği için drama toplumsal gerçekleri en iyi şekilde anlatır. İletişim becerilerini geliştirir. Hayal gücünü ve yaratıcılık yeteneklerini geliştirir. Deneyim ve yaşantıları yeniden gözden geçirtir. Bilgileri yeni bir bakış açısıyla değerlendirme fırsatı verir. Karmaşık olayları anlaşılır hale getirir. Birlikte çalışma alışkanlıkları kazandırır. Bağımsız karar verme becerilerini geliştirir. Kendine güveni geliştirir. Kendini ifade edebilme becerilerini geliştirir. Kendini başkasının yerine koyabilme becerisini(empati) geliştirir. Eleştirel düşünme becerilerini geliştirir. Demokratik düşünme ve farklılıklara saygı duyma becerilerini geliştirir. Sorumluluk duygusunu geliştirir. Yaşamı çok yönlü algılatır. Değişik yaşantıları tanıtır. Dikkat dağınıklığını önler, olaylara yoğunlaşmayı sağlar Dili doğru, etkili kullanma becerisi kazandırır. Konuşma, dinleme , anlatım becerilerini geliştirir. Sanat konusunda duyarlılık kazandırır Araştırma istek ve duygusunu geliştirir.
  • #3754691
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.