FAR - SİNYAL TAKIMI - KOMPLE. GM - GMC / TAHOE-SUBURBAN-YUKON..

FAR - SİNYAL TAKIMI - KOMPLE. GM - GMC / TAHOE-SUBURBAN-YUKON..

Marmara » İstanbul » Ataşehir
160₺
  • 160₺
    Marmara » İstanbul » Ataşehir
FAR - SİNYAL TAKIMI - KOMPLE. GM - GMC / TAHOE-SUBURBAN-YUKON..
 
FAR - SİNYAL TAKIMI - KOMPLE. GM - GMC / TAHOE-SUBURBAN-YUKON.. FAR - SİNYAL TAKIMI - KOMPLE. GM - GMC / TAHOE-SUBURBAN-YUKON.. FAR - SİNYAL TAKIMI - KOMPLE. GM - GMC / TAHOE-SUBURBAN-YUKON.. FAR - SİNYAL TAKIMI - KOMPLE. GM - GMC / TAHOE-SUBURBAN-YUKON.. FAR - SİNYAL TAKIMI - KOMPLE. GM - GMC / TAHOE-SUBURBAN-YUKON.. FAR - SİNYAL TAKIMI - KOMPLE. GM - GMC / TAHOE-SUBURBAN-YUKON..
GM - GMC ÜRETİMİ OLANYILLARI ARASI ÜRETİLEN TAHOE-SUBURBAN-YUKON-CADİLLAC, SİLCERADO MARKALARIN FAR TAKIMIDIR. ORİJİNALDİR. 1997 MODEL TAHOE ARACIMDAN ÇIKMIŞTIR. KIRIK-ÇATLAK VS YOKTUR. ARACIMA LEDLİ FAR ALDIĞIMDAN ÇOK UYGUN FİYATA SATILIKTIR. KUTULARINDADIR, TÜRKİYE'NİN HER YERİNE GÖNDEREBİLİRİM. KARGO BEDELİ BANA AİTTİR. SET HALİNDEDİR. FİYATI 160- OLARAK UYGUN TUTTUM. İYİ GÜNLER DİLERİM YAVUZ UYAN ATAŞEHİR - İSTANBUL
  • #4058072
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.