Evde Kedi Oteli, Pansiyonu Ankara-Cat Hotel at Home in Ankara

Evde Kedi Oteli, Pansiyonu Ankara-Cat Hotel at Home in Ankara

İç Anadolu » Ankara » Çankaya
20₺
  • 20₺
    İç Anadolu » Ankara » Çankaya
Evde Kedi Oteli, Pansiyonu Ankara-Cat Hotel at Home in Ankara
 
Evde Kedi Oteli, Pansiyonu Ankara-Cat Hotel at Home in Ankara Evde Kedi Oteli, Pansiyonu Ankara-Cat Hotel at Home in Ankara Evde Kedi Oteli, Pansiyonu Ankara-Cat Hotel at Home in Ankara Evde Kedi Oteli, Pansiyonu Ankara-Cat Hotel at Home in Ankara Evde Kedi Oteli, Pansiyonu Ankara-Cat Hotel at Home in Ankara Evde Kedi Oteli, Pansiyonu Ankara-Cat Hotel at Home in Ankara
Evde bulunmadığınız zamanlarda sevimli dostunuzun Ankara'da 2.bir evi var artık. 10 yıl boyunca evde ve sokakta birçok kedi baktım. Veteriner Teknikerliği bölümünde okumaktayım ve okuduğum bölümle ilgili olarak da özel bir hayvan hastanesinde staj yapıp çalışmaktayım. Evde verdiğim otel hizmetini çalıştığım hastaneden tamamen bağımsız şekilde sürdürmekteyim. Evimde 3 adet oda sadece kedinizin konforu için dizayn edilmiştir. Kedinizin kendine ait odası bulunmaktadır ve asla diğer iki misafir kedi ile bir araya gelmemektedir. Birden fazla kediniz varsa aynı odada kalırlar. Kediniz evimde tek başına misafir olduğunda ise tüm evde serbestçe dolaşabilmektedir. Evim merkezi sistem olup ısınma problemi yoktur. Not: Kedinizin otele kabulü için tüm aşılarının yapılmış olması ve karnesine işlenmiş olması gerekmektedir. Her kedinin damak tadı ve kum tercihi farklı olduğundan mama, mama kabı, kum ve kum kabı kedinin sahibi tarafından getirilecektir. When you go to out of Ankara, there is a second home for your cat. Since I have experience on cat sitting for 10 years you can commend your cat without worrying. I am attending Veterinary Technician school and I am working in an Animal Hospital, my cat hotel service has not related my job. My flat has three rooms and there is central heating system. Three rooms in my flat, has been designed just for luxury of your cat. Your cat stays own room and there is no connection with other cats. If there is no guest cat at my home, your cat can use all my flat freely and if you have more then one cat they can share same room. p.s: All vaccinations should be done and food, dishes, litter and litter box ensured by cat owner.
  • #3616991
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.