Ev Uretimi Sultan Papagani (Yavru)

Ev Uretimi Sultan Papagani (Yavru)

Akdeniz » Adana » Adana
120₺
  • 120₺
    Akdeniz » Adana » Adana
Ev Uretimi Sultan Papagani (Yavru)
 
Ev Uretimi Sultan Papagani (Yavru) Ev Uretimi Sultan Papagani (Yavru) Ev Uretimi Sultan Papagani (Yavru) Ev Uretimi Sultan Papagani (Yavru) Ev Uretimi Sultan Papagani (Yavru)
Evimde besledigim sultan papaganlarimin yavrularini satiyorum. En kucuk bir saglik problemi yoktur. Hayvanlarim tekrar yumurtladilar ve bir ciftten fazla hayvan bakamayacagim icin yavrulari satiyorum. Dort tane yavru var. Bir tanesi normal grey diger ucu pearl. Yavrular iki ayliktir. Evcíllestirmek icin cok uygundur. Isteyen damizlik olarak besleyebilir. Kacak ithal kuslardan degiller. Gelip gorebilirsiniz her turlu garanti verilir. Adana ve Ankara için elden teslim edilir. AYRICA ANAÇ ÇİFTİMİ DE SATIYORUM. ŞU AN BEŞ ADET YUMURTAYA YATIYOR. KAFESİ YUMURTALIĞI İLE BERABER SATILIKTIR.
  • #3484251
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.